Thursday, January 5, 2012

2011-2012 Kat Mana?

Sila kosongkan pikiran serabut....


Sila kosongkan jiwa yang terseksa (hamboi..ayat...)


Sila kosongkan hati yang resah (pesal teringat lagu Anuar Zain....bila resah...ingat saat indah..)


Sila kosongkan akal yang dok pikir pasal keja...(iye la tuh...hehehee..mampu ke?)


Sila kosongkan paru-paru dari oksigen bertoksid


Sila kosongkan limpa dari makan paru-paru lembu...(dah mula merapu...)


Sila..sila...dan bersila....








haaa...kan dah kosong....


Good...


next step...






Lemparkan permandangan anda di sini....




...dan di sini...



aik..tak de orang????



mmm...lagi best ....



this place is ALL MINE...MINE!!!!! hahahahah......



yea right...dream on....







ini bukan bola golf



bukan bola ragbi, maupun



bola sepak....



(motif??)





walaupun anda berbintang Leo, ataupun berbintang utara, mahupun berbintang tiga atau pernah jadi juara bintang RTM tahun 80an,....



anda masih mampu naik Star Cruise Libra ini...



peehhh...



camneh leh terbabit dalam kancah percutian kaya ini???



Tunggu entry berikutnyer....



Tunggu..ek?



hehe







14 comments:

DrSinga said...

dah belayar ke lom??

Wa jeles...

BlueEwoke said...

Heheheh..tengah tunggu la ni..sampai dah keluar dari gua dah..(menguappppp)

Janggel said...

Oh maiiii sedap pulak nampak roti benggali tu..eh bukan ke?

pemandangan pagi di atas kapal sewaktu percutian mewah ala2 anak jutawan yang sengaja memilih jalan susah.... :)

Ely Hasrul said...

alaaaaa cepat la updateeee.. saya leo hehehe motip?

anak jutawan sengaja memilih jalan susah? hahahah binawe sungguhh

masMZ said...

alaaaaaa..... naper libra?????? saya virgo!!!!!! kapal mewah virgo tak ada ke kak?????

dzuliyana suleman said...

kak koko...banyak ni je entry.. kekdah nye orang lain semua tulis panjang2....

fatt said...

croissant....pegi paghis kah? (tau tapi sja buat tatau)

hehehe...

kak, kapal ni pusing2 ke dok setempat? sy tanya janggel dia tak jawab lak...bek akak terangkan. eceh mengugut plak aku ni...ekekeke

sy penah naik kapal besar camni. tp masa tu just crossing je dari north ke south island (new zealand)....kapal tu maha besar smpai ketapi pun dia bleh sumbat tau kak...besar kan? tapi journey takla makan masa sampai sehari, cuma few hours je...punye laju kapal tu sail sampai terasa pening dan nak muntah...tapi siyes mmg best dan itulah pertama kali sy rasa naik cruise yg besor

Anash said...

Dr Singa,
dah belayar dan dah balik ke pelabuhan..
wa gumbira..jgn le jeles.(hehe)

blueEwoke,
biasa le..upload citer memang lambat..tak segigih yang lain tuh..
(sapa?sapa?)

Janggel,
itu roti 'keroson'..sepupu pada roti canai...
akak suka ayat tuh...ahahahaa....

Ely,
leo? waaa kita serupa ...kita serupa...(motif nyanyi lagu headwind??)
Sabar eh ..nak upload pun kena pikir susunan tatabahasa dan kesusilaan...

Anash said...

masMZ,
kapal nama Virgo...ada kot..
yang nampak aritu ..AIDA...(kan?)
nak kapal virgo, pi buat sendiri aaa...(hehe..)

Anash said...

anna,
dah yang lenlain gigih wat entry panjang dengan detail siap gala...
so
style akak...nih aje..(short term memory...heheh)

Fatt,
kapal tuh bergerak tapi tatau le kot dia pusing tang keliling penang...ntah..yang pasti terasa pergerakannyer....
Janggel tak perasan nak jawab kot...sibuk la kekdahnyer

woo...yang tuh memang bapak besar kapal siap leh sumbat keretapi...best nyer weeehhh...dah naik ...akak gak yang tak rasa lagi gi newzilen itu..(mana tadi tabung gajah..)

Ely Hasrul said...

k anash,

jangann saya dulu groupie headwind.. tp HW3 la masa dorg active liveband.. kehkehkehkeh

p/s - sama Leo?? ngapa saya tak ayu cam akak?. adekah nnti sy akan berubah jadik cam k anash? ya allahh aminnn ya robbalalaminnn

Anash said...

Ely,
minat headwind ???ok le tuh..sesama zaman ape...heheh

kita sama leo...waaa...narrow down date & bulan..ntah2 kembarrrr???
mid bulan aug kah?

ayu...ulang balik...ayu??...aaawww..(sambil lari2 anak gigit jari lalu menyorok balik langsir...)
Aminnnnnn......hehe..
sume ayu dan sume sama santek...

Lily Riani said...

ops... baca entry silap sequence.

Anash said...

Lily,
leh ulang walaupun salah sequence...
hehee