Friday, January 20, 2012

Header Blog Yang Baru


Hampir waktu Magrib di Kuching

Dah tukar header baru
Dah tukar colour skin baru
Dah tukar template baru
Dah tukar mood baru

Tuan empunya blog aje tak tukar-tukar perangai lama
hehehe.....

My special thanks to Cikgu Janggel (yang sabar mengajar), Ely, Fatt, John, Biqque, Na yang sudi mengomen dan memberi info tentang dunia blog sebenarnya......dan juga to all silence readers out there...
terima kasih sebab memeriahkan dunia maya wa ....walaupun dunia hakiki wa tak sehebat mana...

Sebarang komen membina boleh lagi diajukan....(watermarks...watermarks...)

17 comments:

bdk2 @ John said...

saya first!!!! hahahha

bdk2 @ John said...

cantik header baru kak anash!!! wahhh...selangkah lagi ke arah blogger yg vass! sape yg tolong buatkan header ni? ehem ehem.. ;p

bdk2 @ John said...

alamak saya ke-3 lagi ke??? hahaha mana cikgu janggel ni haaa??? senyap jah. hahah..

btw, gmbr2 ni kak anash dh resized ke blom?

dzuliyana suleman said...

ni mesti kat Kuching waterfront kan...

Anash said...

John,
yes..and pertama komen...dan kedua..dan ketiga...bolot sume anak tangga laaaa.....
gambar tuh dah resize...
ok aje rupanyer...hahaha
Janggel??? ntah...selalu dia yang pertama nak komen...tapi ada terbaca komen dia terakhir di entry sebelum nih....
Vass???? heheh...sket2 je...
tqtq...

Ana,
betul...nih kat kuching...
dok nengok org main sampan...

masMZ said...

alalaaaaaaaa mecikkkkkkkk.... ingat leh first! huh! kansel komen! gagagagagagaghana

fatt said...

WOW! cantek blog akak...totally new..ni mcm nak sambut CNY pun ada..tapi kaler pepel...hehehe

kak, watermark sy tak reti sgt, watermark sy pun basic..mgkin janggel lagi terer..tapi nak bgtau..shoutmix kat sidebar akak ni. shoutmix dah takde yg free tau..so akak remove jela, try guna yg lain mcm msjbox ke..bleh tgk kat blog ako..

Hafiz Yusof said...

amboiiiii...kak ana pakai haeder baru la....menyampah...x pa..x mau kalah la mcm ni..hihihi...tp header tu mmg sesuai ngan kak ana..nampk mesra ngan org yer..hihihi...very the vasss......

Janggel said...

Ehemmm ehemmmm ketepi! ketepi!!!!! Cikgu nak lalu!!!!

Huarghhhh baru bangun tido. tetobe rasa macam nak tido balik..

Tutorial watermark jap lagi kalo rajin saya buat hahahhaa..

JOHN??? ko mmeng suka tau mencapub!!!

Ely Hasrul said...

kalu ikutkn hadiah selalu dpt no 1-3, bleh john kebas sume nye cisss

Biqque said...

cantek header :D syabbas!!!

Lily Riani said...

lawa sesangat..... i sorang jek delayed... weekend nih kene tekun.

Anash said...

MasMZ,
apakah kena mengena dengan ghana???

fatt,
purple pun ok laa..janji nampak 'ayu' gitu...raya cina berwarna purple??hahah...
shoutmix tuh nanti akak tengok kat blog ako..thanks..

fiz,
kata nak vasss...(vas=pasu bunga=vase?)
akak ko kan mesra gitu (haa..kenyang tak makan piza???)

Janggel,
banguuunnn...selamat pagi cikgu janggel...
err...sihat dah?
tutorial watermarks???yeaayeaa...

mencapub? apakah itu cikgu?

ely,
john suka sapu sume..termasuk sapu bawah tangga pun dia rajin..(kena mengena??ntah)

Biqque,
tqtqtq..syabbas betty...(pesal teringat inspector shahab??)

Lily,
nih atas pertolongan mereka yang tak lokek ilmu...
bertabahlah lily...hehe

DrSinga said...

veli lavender beb!!!
saya sukak.. saya sukak...

lu ada pakai/donlod photoscape beb?
gua resize n letak watermark kat situ jer...

SheLa^^ZuL said...

Now i know. PURPLE is my sis fav caler...hehe..
Banyak yg akak saya dah advance ttg blog..GREAT!
Thanks to cikgu janggel and friends..

Anash said...

DrSinga,
wa lum leh donlod photoscape...
itu header tecer janggel buatkan.
kan, elok leh resaiz..pasnih wa nak belajar wat watermarks..mcm lu buat..heheh
suke labender jugak eh? kita sama la..

Anash said...

Adik,
nih sume gara-gara terjebak berkawan dengan deme nih...
hahah..akak suka aje.
pepel bukan favourite colour akak..
akak stil suke cekelat...(warna maupun makanan...hahah)