Wednesday, January 18, 2012

Caption bukan Captain


Ini gamba kupu-kupu kecil


Hari ini wa belajar cara-cara wat caption.
Hari ini juga wa telah telepon janggel tanya cara-cara wat caption.
Hari ini jua wa telah cuba wat sesuatu dari caption.
Hari ini wa telah berjaya.


ini mentadak mentadu
 Hari esok..tatau wa leh ingat lagi ke tak wat caption ini.
Hari esok..ntah wa ada masa ke nak letak gambo dalam blog.
Hari esok..tunggu aje la.

Babai..
Wa nak gi beriadah.
  
Terima kasih cikgu Janggel.........




14 comments:

Ely Hasrul said...

saya firsttt!!!! hahahhaa

Ely Hasrul said...

okek baru nk komen. punye la xmo org komen first hahah..

sat2 lagik Janggel letak gambo kupu2 & mentadak mentadu tu secara kinky (if u know wat i mean haha)

Janggel said...

Hampeh tul ely hahahaha

AKAK AWAT KECIK BENO GAMBONYER!!!!
kan saya suh set dekat xlarge. ishishish dah le kekupu kecik...gambo kecik halus je nampaknya hahahaha

bdk2 @ John said...

saya masih tak faham..nape blog kak anash sgt2 beratttt!!! huhuhu

Lily Riani said...

john,

i ok jek...hehehhe

kak coco chanel,

better then me, mine tak kesudah jek.

janggel,

meh dtg umah tlg bega bega, umah dah ada unifi. yeay!!! tlg letak bende tepi tepi tuh...

BlueEwoke said...

kupu-kupu pulak dah..esok nk taruk gambar rimau pulak! hahahahha

John: Bertukarlah kepada UNIFI

Lily: Sila update blog Osaka-Kyoto dengan kadar segera!

Janggel: Macam2 ilmu la ko nih..jgn ajaran sesat sudah hahahha

Janggel said...

HAhaha tu la kak , saya dah suh resized gambar tu, resized!!!! Kan jon dah ngamuk tu sebab blog akak berat. Motif pegi riadah tiap2 petang tapi blog masih berat???

Lily:
nak tambah bega2 kat tepi tu??? meh sini aku tlong begakan! macam2 ada hahaha.

Blueewoke:
Hahaha ilmu2 x seberapa ni lah yg or selalu tatau hahah..kan kak anash kan?????? $$$$$

Mie said...

John: sbb banyak batu kat atas tu... :)

masMZ said...

blog kak anash kalao nak baca dari tepon mesti berlapis antara teks cerita dengan yang kat tepi2 tu... wuhuuuuuu......

k.anash, pasni kat gambo letak signature pulak yerrrrrrr......

ohoiiiiii
mentadak mentadu,
kalau takndak jangan mengadu,
mula tersedak kemudian sedu, errrrr suka ati larrr dak;
nak letak kupu2 atau mentadak mentadu..

ahahahahahahaha terel tak? terel tak????

Anash said...

Huuii...ramainyer komen...
huii...teruja nak jawab...
(haha..sengal..org lain dah pernah terima puluhan komen daa.....)

Ely.
Iya tak dinafikan anda orang pertama komen...
Kita tunggu dan lihat gambar apakah yang bakal Janggel letak...

Janggel,
degil...tak dengo kate...gitu le jadinyer
tapi kalau x-large, tak ke berat blog akak yg memang dah berat itu?

John,
akak pun tatau nape berat..dah tukar template nih..adeh

Lily,
your blog I tengok lagi ok than mine, what.
ade gambar sunflower gitu...me??plain and...really plain...

Anash said...

Na,
kupu2 kecik je...tak leh lawan rama2 yang lawa itu..heheh
UNIFI ok meh???
Janggel tak kedekut ilmu, cuma yang mintak ajar nih yg ....selow...(hahah)

Janggel,
motif $$$$$$$?
ada professional fee ker?
beriadah tuh TAKDE KENA MENGENA dengan nak meringankan blog ....cish
John mengamuk??? (larikkkkk)

Mie,
betul aaa...ada batu di 'header' itu...hahahah...

MasMZ,
terre aa pantun..meh sini nak balas...


Ke kedai Ali membeli dadu,
Dadu dibeli dibagi kat Pak Ngah,
mentadak mentadu tak reti nak sedu,
tapi tatau la kalau pernah dengar.

..ala..tak pasti nape mesti text dia rapat2 dlm henpon...
signature? lagi lama le nak belajar tuh...

Janggel said...

akak kalo letak x large ke, medium ke, large ke dia punya capacity tetap sama sebab dia bergantung kepada saiz gambar yang asal. sebab tu saiz asal kena kecikkan.

Wahhh word verifi saya = PONTI wakaka tetibe teringat cite Ponti Anak Remaja kat Astro dulu.

fatt said...

masuk umah akak ni tetiba cat baru...cayalah. akak tukar le gmbr header tu..kasi pjg skit muat2 utk header. sy bukak blog ni tak berat..laju gak...

Anash said...

Janggel,
ooo..gitu eh...
kena 'berguru' lagi nih

Fatt,
laju? kan?
pesal lak John kata berat???
mmmm.....
header akan diamend ...(Janggel..tulunggg...)
heheheh