Monday, September 3, 2012

Teaser 1 : Pegi mana nih?

Wa ke sini
mana?
bukan luar negara..
sebab nampak tanda "BLAH KO LALU SINI LA WEHHH  KELUAR "

tempat yang ada siput kerang batu bulat-bulat
bukan tepi laut
bawah sinki basuh muka aje letaknya siput-yiput ini
(tiada Gery kelihatan...)

teh yang sedap
kompom
bahasa? negara mana ni?

Nasik  Palov
jangan tanya camneh nak masak
wa tatau
wa tau makan
kompom memang sedap

itu wa
iye, wa ke sini
dodok bersila
wa kat mana?
masih di dalam malaysia...
di dalam negeri selangor....


JANGAN LUPA
PAS NIH
Entry PHOTO RAYA BALIK KAMPUNG DE CHALLANGE 2012
akan ke udara dalam alam maya, hari nih jugak!!!
tunggu..

PS: Ely..tak boleh blah lu punya entry on Photo Balik Kampung Challenge itu...
kejung muka tahan gelak ...

8 comments:

Dr Singa said...

Macam kat spital je

bErrY sTraWbErRy said...

tu bahasa Kazakhstan kalau x salah kn???

masMZ said...

wa akak sempat gak buat! cayalah!

blog saya dah bersarang kembali

AINUL ARINA said...

teh rusia + nasi plov.aiceh....

cepat2 update. dah ready nak gelak nih. hehe

Emy Tak Kecik said...

singgah sini plak...hehe

cepat2 nk tgk..

aah blog ely tu kelakar kan hehe

Janggel / Rain said...

Haah macam kat sepital je gayanya tu

Anash said...

DrSinga
Bukan kat spital
cer teka lagi
hehe

Anna,
bahasa Ubekistan
dah dekat le tuh ada stan stan kat belakang...

masmZ,
iye..gigih akak ni tau
sila tebas sawang..

Anash said...

ainul,
dah rasa cam sampai moscow plak..
(mana ntah simpan coat bulu kat tengkuk??)
aik,lum updet, dah nak gelak?
sila check temperature anda..demam?

Emy tak kecik,
selamat dtg ke blog akak
iye
ely pun sama kelakar ..hehe

Janggel,
bukan laaa..
tuh sebenarnya kat ...nanti tunggu akak publish entry baru..