Wednesday, August 29, 2012

Nak juga 'Behind The Scene'

terima kasih ely hasrul
sebab bagi idea
tajuk 'Behind the Scene' ini
amende "behind the Scene'?
entry dia ada kat SINI


apesal la aku gi layan akak aku yg selenge nih???
tak pasal adik wa jadi mangsa
dok kerut muka sebab nak hambek gambo wa
kat tengah panas, tengah jalan.....



pastu
dek kerana mengelabah
gambar nih ditangkap oleh sepupu wa
dalam soping komplek ...
hehe 

ini adalah sebahagian krew produksi wa
yang menjayakan production house wa
wah? masuk TV ke ko?
takkkkk.....


harap-harap wa menang ...
(dengan muka buat-buat cute dan tembamm)...


gara-gara nih le
buatkan raya 2012 wa
jadi ntah hape-hape...
hahahahah...
Padi Idea bernas dari Biqque dan Chawana
tapi wa enjoy aje..(plus stress jugak..seriusly....hehehehe....)
(kurang sket duka di hati..)

10 comments:

BlueEwoke said...

hahahahah tak sabar nk tunggu full entry nye nih..wawawawa..harap2 akak menang la hendaknye..aminnnnnnnnnnnnn

belum tgk scene sebenar pun saya dh tergelak, confirmed hebat nih...

Ely Hasrul said...

siap ade crew yg xbleh blah tuuuu ahhahahhaha!!!

Janggel / Rain said...

Gitewwwww.... HEBAT!

Danny / John said...

wow!!! akak pn buat jugak ke? sy tak sempat nak buat....tp sy pasti kalo sy buat cnfirm kalah! muahaha

Biqque said...

HAHAHHAHAHAHAHA! GAMBAR LANGIT SHOPPING COMPLEX TU SUMPAH LAWAK! YA ALLAH SAYA TAK BUAT LAGI YG TU...CAMNE NIHHHH!

time kasih sbb teruja dgn challenge ni. saya tau akak mmg sporting! :) muah!

gadisBunga™ said...

behind the scene ni kire macam the making of lah ek? hehehe

Anash said...

na,
ish..relex dulu
gempak aje lebih tapi entry betul..biasa aje..
first timer kekdahnyer agak nebes..
hehe

ely,
tuh crew bebayar...makan pizza & kfc tau...huhu

Janggel,
nengok le hebat ke tak..tah-tah ke laut aje...hehe

Anash said...

Danny,
akak buat aje
yg bersungguh sbnar ...sepupu dan mak saudara akak..ahhaha

Biqque,
thanks to the crewss...
hehehhe
memang..ade plak gambar siling dihambek?
sporting? so so aje..hehe

gB,
ha a
lebih kurang
so...stay tune on the actual entry...
hahah

SheLa^^ZuL said...

itu la... X pasal2 jd crew behind the scene... Tp mmg best..tq kpd yg anjurkan...

Anash said...

Adik
kan..kan...
heheheh
lenkali adik cer join buat...
untung2 menang...hua hua