Saturday, September 29, 2012

Permandangan Di Tingkap Pejabat

selepas makan nasik dagang
di pejabat
di majlis "farewell"... 

selepas makan ciskek ini
juga di pejabat
di majlis "farewell"


sila la buat pengemasan
atas arahan pihak pengurusan atasan 

melampau....
tepon nih pun lu nak hangkut sama?


ok
dah kemas
akan merindui tempat ini

dan juga permandangan ini
di belakang 'work station' wa selama ini
tempat wa balingkan keluhan takala ada masalah
wa nengok permandangan ini
ok
will miss this view...
.
.
mmm...dah kemas...
siap polis bantuan nak tolong angkatkan barang wa
tapi wa kata
"tak pe dik...nampak sangat macam akak nih penjenayah plak?"
"siap kena escott bagai?"
ok...tunggu entry esok-esok
kalau wa ada mood nak updet..



13 comments:

Dinas Aldi said...

Berpindah keja ke tempat lain atas arahan? Atau berhenti keja terus? Apapun, semoga segala urusan dipermudahkan olehNya, amin. Jangan lupa stori na, semoga ada mood.

norh said...

pindah ke bilik yang lebih besar eh?

Uncle Lee said...

Hi Anash, where you going? Transferred to another state, or to Canada?
Or promoted up the corporate ladder?
Anyway, good luck to you and all best wishes.
Lee.

BlueEwoke said...

uiiiii cis kek nampak meriah sungguh laaa.... (asyik nampak makanan je saya nih..ish)

Cawan said...

tepon tu mmng kena angkut skali, sbb dh assign Network IP dan register penguna nye :p dashyat ade ni!

Janggel / Rain said...

Wow adakah pemandangan beralih ke sebelah GIaNt pulak??? Tunggu!!

gadisBunga™ said...

weiiii sedapnya nasik dagang!

last makan nasik dagang minggu lepas. hahaha!

SheLa^^ZuL said...

pemandangan shopping di GianT..hehehe... :)

Dr Singa said...

awak nak gi mana..??
jangan jauh-jauh tau!

Lily Riani said...

confuse for a moment, awat permandangan tuh nasi dage... ehehhehe

Anash said...

K Dinaz,
pindah workstation aje
heheh
gaya macam kuar dari opis
(utang banyak kat bank,sapa nak bayo kalau tak kije?)

norh,
masuk dalam 'sangkar'...
(dalam makna tuh..huhu)

Uncle Lee...
how i wish
working in Canada?
...err...any vacancy that suit me?
hahaha
-simpan satu lagu dalam hati-

Na,
sila buat ciskek plak pas nih..
leh kan...bole laa...kan..kan

Anash said...

Cawan,
katanya memang kena bwk sekali phone tuh bila tukar tempat..
iye ke canggih?
tatau plak...

Janggel,
Bumbung Giant tetap menjadi pujaan hatiku
tungguuu

gB,
mana makan nasik dagang?
Singgahselalu ker?
(bila nak minum kopi sama2?)

ShelaZul,
iye...
leh nampak adik gi soping...
haaa...jaga2

Anash said...

Dr Singa
tak jauh mana pun
Shah Alam jugak
hehe

Lily,
your eyes dont tell lie..
betul la tuh
nasik dagang..
hehe