Saturday, April 28, 2012

Ko tak bayar bil letrik ker? Blackout!!!


Mari kita lihat trafik travelholicawsome kali ini...

satu suku berada di tempat lain....
satu per limablas dah kat niewzelen
dua per limablas berdebor ke europe
balance yet to know .... (so far nih je yang wa tau...)



satu suku ( 1/ 4) nih nak ke mana?
tunggu...
semoga cerah masa depan kami sepanjang perjalanan ini...
Doakan selamat pergi dan balik kami ...Aminn...

5 comments:

masMZ said...

omaiiiii satu per empat larrr, satu perlima belas larrrrr, bagai larrrrr..... entri akak yang paling susah nihhhh sebab nak kena tekan mesin kira-kira ni.

Lily Riani said...
This comment has been removed by the author.
Azizan Zolkipli said...

aduhhhh, ini laman blog ketiga yang saya singgahi untuk hari ni berpakat2 buat Blackout huhuhu ...

sabor ajelah ...

Hafiz Yusof said...

g ane ni?....mcm penah tgk jer....
plan yg telah kita bincangkan ari tu jd x?....hihihi

Anash said...

masMZ,
nak pinjam kalkulator akak tak?

wak jan,
heheh saja nak wat citer...

piz,
hehe...
ada plan ker kita????