Friday, April 20, 2012

Pehal Blackout Nih? tak suka tau!!

sila bertabah sume.....
sebab



macam biasa...wa tak reti tepek link blogger travelholicawsome yang lain...
(sila tunduk untuk mengelak diri lu kena baling dgn selipar..asyik2 tak rettttiiiiiiii...aje....)
http://biqque.blogspot.com/
http://sekupang.net/travelista/
http://blueewoke09.blogspot.com/
http://lilyrianitravelholic.blogspot.com/
http://mrspapi.blogspot.com/
http://janggeltrekking2.blogspot.com/
http://kakiberangan.blogspot.com/
http://masmz.blogspot.com/
http://travelleranatomy.blogspot.com/
http://theponderofme.blogspot.com/
http://pengembaratumpangan.blogspot.com/
dan member baru join trip:

7 comments:

BlueEwoke said...

Ada kelas mengajor masuk kan link blogger kat Giant Shah Alam tu, kelas kul 3.30 pagi karang..datang tauuuuuuuuu hehehe

Biqque said...

*baling selipar bertubi2 macam kat funfair*

pi copy dari blog i, paste kat blog u, pi pi!

Janggel said...

Hmmmmmmmm sabo jelah...bertabah dengan akak sorang ni....

*sambil seret selipar tengah jalan.

Lily Riani said...

sana ada airport dak? i nak naik plane

Cawan said...

jenuh jugak job akak copy link 1-1 ni.. ha haa.. bertabahlah..

Ely Hasrul said...

danariff tuh mana satu blog nye? tingin juga pn. sri nk mbaca nye

Anash said...

Na,
pesal buat 3 pagi? ngantuk weh!!
tukar 3 petang laa...

Biqque,
adoi..adoi..weh..main kasar ker..
baling dengan terompah kayu mana aci...

Janggel,
nih kenapa seret selipa tgh jalan?
taktakut kena langgar kah?

Lily,
ada epot kat epoh.
tepen ada....(sila isi tempat kosong itu)

CAwan,
dah gitu nampak celik IT...
(padahal...time setting pun tak betulkan lagi)

Ely,
sila gigih ke blog Lily...ada kat situ link dia.