Monday, December 3, 2012

Di Sini Selepas Sabtu Subuh

wa pegi newyork newplacetobediscovered
wa terpegun
di sini
setiap saat
setiap detik
setiap minit


bayangan anda menunjukan sapa anda yang sebenarnya
bayangan selalunya tak tipu
kan?

wa di sini
bersama-sama kawan alam maya wa
yang telah membuatkan hari Sabtu wa terasa amat panjang
macam-macam wa buat Sabtu itu


nantikan kemunculan gambo-gambo wa yang superb di sini
hahhaha
superb???
ko main tekan auto aje kat kamera ko???
superb tang mana tah?

14 comments:

CiKPuaNLawA said...

salam kak...

saya datang tengok gambo akak yang superb...

ekceli.. memang superb..gambo2 akak walopon auto ja..nak banding dengan gambo saya ..
yang terkial2 nak setting bagai..

Anash said...

CiKPuaNLawA,
hahaah
salam perkenalan...
akak jenis tekan auto aje
tapi kena jugak la belajar setting ..(ntah bila)
silap2 akak yang terkial2 lebih lama..hehe

Dr Singa said...

ha ahhh !!
cantikkkkkkk..!!

selepar pun cantikkk ..hehehheee..
minggu depan..mau?
Jalan P8H mau..

Anash said...

Dr Singa
ok! kena study buat homework P8H
Insyallah...
(cantik?? auuuu...malu le pulakkk...)
heheh

masMZ said...

wow!!!! sipooo.... tunjuk ajar ku sipoooo....

ok! saya nak gantung kamera dah lepas nih..... hehehehehe

owhhhhh g jenjiwang kat sini yer? ter? yer???

Janggel / Rain said...

WOW pepagi buta ada entry baru!
Wow ada gambo cermin dalam ayor!
Wow kagum nya hebatnya gambo!
WOWOWOWOWWWWWWWWWWWWWW




KBAI

dzuchan said...

putrajaya kan?
setahun lebih dah lepak2 sini, tapi masih x abih2 rasa kagum dengan architecture bangunan2 ngan lanskap dia :-)
untunglaa sapa2 keroje kat sini

gambo yang ada bayang2 tu lawo la kak, bole wat wallpaper nih

Uncle Lee said...

Hi Anash, outstanding photography. Must say you sure know how to create good pictures, very eye-catching.
Have fun and keep well.
Lee.

Dinas Aldi said...

Wehhh cantek la newyorkehbukannewplacetobediscovered tuu.

Semua gambaq adalah cun. I like. Especially yg pertama tu :)

Anash said...

masMZ,
apa plak sipo?
akak bela siput je...
hahah
jangan le gantung kamera weh!!
akak ikut orang ...bukan berjiwang di situ...

Anash said...

Janggel,
motif sangat dok puji akak?
(no pree kapkek ....)
hahahaa...
sesudah subuh akak mengail di sini tau!
kbai

Anash said...

dzuchan,
tunggu
ada banyak lagi gambo yang leh buat wall paper...
hahaha
akak perasan lebih.
iye ini di putrajaya...
dulu akak kije sini pun tak perasan bangunan ada yang cantik2..

Anash said...

Uncle Lee
hi there!!!
hahhhahaaa...
i'm blushing now...
heheheh
just know how to take picture from different angle ...with 'auto' snap...
that's all
oh yes...with the right moment..

Anash said...

k Dinaz,
hehhee
i am malu...
bole la...nak tembak gambo gitu-gitu..
professional? jauh sekali...
selamat becuti cikgu!!!