Thursday, November 22, 2012

Teaser 1 - Gosok Gigi di Janda Baik

marilah kita
ramai-ramai gosok gigi di Janda Baik
apa yang anda perlukan?

cuaca yang tidak hujan
(hujan renyai-renyai masih boleh diterima pakai-jangan mengeluh kalau hujan. Tak baik tau!)

Nasik lemak sebungkus
Atau lebih 2 bungkus, mengikut kapasiti perut dan tenaga masing-masing


Kucing seekor..
sebagai penyeri
eh tak...
kucing nih jinak
Jumpa kat R & R  Genting Sempah


Bekalan yang cukup 

Alatan-alatan keselamatan dan kesejahteraan keperluan.


sarung tangan
sorang satu dapat
supaya tidak ada perebutan kuasa kelak

safety harness on

let's hit the air!!!!
beat the mental!!!
conquer the physical!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
mana lu punya berus gigi dengan ubat gigi???
(tertinggal kat bilik sewa....kah?)

10 comments:

Janggel / Rain said...

Ntahnya! Ni kompom2 tak gosok gigi sebenarnya!

Anash said...

Janggel,
haip!!!!
silap aaa...gosok gigi awal pagi sebelum subuh tau!!!!

Dinas Aldi said...

Kihkihkih dasat betul kisah gosok gigi di Janda Baik ni. Banyak betul peralatan yg diperlukan :D

Anash said...

k Dinas,
tajuk gempak...
ala2 zaman tadika(gosok gigi tepi longkang)
iye..peralatan amat diperlukan di sini (hehe)

Uncle Lee said...

Hi Anash, if my otak ada centre lagi belum karat, I think this Janda baik dekat Genting Highlands, somewhere near that terong tunnel, kan?
I remember back in the early '80s lots of farms there. I had lunch at the village few times too with contractor friends, atas bukit.

I remember there's a high slope too, but nice highway.
Betul ke, my memory?
Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Anash said...

Uncle Lee,
Binggo!!! you get it correct
heheh
stilll have our greeny side at Janda Baik, Pahang....you have very good memory indeed...
thanks for dropping in...
I know..i owe you my comment...rite?
hahahahahah
(miss your entry...huhu)

Chawanna Na said...

Tgk nasi lemak tu, tetibe teringin pulakkkkk..ishhh kacau diet saya je la entry ni!

Anash said...

Na,
ala
makan sebungkus aje cukup la
pastu..sila naik tangga balik rumah
.....err...

Hafiz Yusof said...

meow tu pun nak p gosok gigi gak ker..?

sekian..hihihi

Anash said...

Fiz,
meauwww tuh tak gosok gigi
dia pandai bersugi sendiri..
hamboi???