Monday, November 12, 2012

Matahari Di Ufuk Timur

saja-saja nak updet
tunjuk gamba nih
gamba malap
gamba dari tingkap pejabat
di waktu pagi

ntah bangunan apa
selama nih tak perasan pun
kewujudan nyer


saat matahari tunjuk muka
wa skodeng lagi dekat 
walaupun tak 'tajam' ...(err..direk translate sharp, boleh?)  
wa tunggu aje moment cantik itu
(mujur matahari masih terbit dari Timur...bukan Barat)

nih adalah permandangan asalnya
jauh kan wa skodeng?
hehehehe
ok fine...enuf of this entry
nantikan wa updet Walk Hunt
(sambil tunggu gambo dari kawan wa...iye..muka wa bersepah di memory card beliau..kerana wa tak tangkap gamba muka wa sendiri guna kamera wa sendiri..)



10 comments:

anggerik desa said...

1st..yeyyy...cantik la kak coco pic nie..yg matahari kuar tu..mables....kalolah opis sya tinggi ...hari2 sy amik gmbar...

Dr Singa said...

wa nak ambik gambor sunrise dari ofis lu boleh.....??

serius ni...

BlueEwoke said...

untung sgt la dr opis boleh amik gambor matahari di ufuk timur gitewwwwwwwwww..i iz cemburu hahaha

Ayeesha said...

ingatkan camera kak coco boleh skodeng bangunan alam lain tadi :))

Dan Arif said...

jauh btol zoom nyer.. huhu

gadisBunga™ said...

gile maveles!!!

Dinas Aldi said...

Cantek la dik. Kalau akak sure asyik ternganga tengok view ja, keja lain tak jadik.

Anash said...

anggerik desa,
iye..anda orang pertama komplen..eh..komen..
tahniah!!!
selalu la drop komen.
Iye, kalau opis tinggi sangat, akak plak gayat...

Dr Singa,
tak leh la
opis nih bukan bapak wa punya
karang wa kena tindakan disiplin..
huhu

Na,
dont is cemburu tau..
coz i iz jeles no balkoni at my house


Anash said...

Ayeesha,
kalau leh skodeng bangunan alam lain...lama dah akak berhenti kije sebab dapat royalti jual camera tuh...heheh

Dan Arif,
tu je yang mampu zoom...
tak macam kamera orang tuh leh hambek vedeo cun2

Anash said...

Gb,
Thank you
(lap cermin tingkap opis supaya lebih terang...)


K Dinaz,
saya nih dah terlebih nganga di opis..baik mengambil gambo maupun bila kena marah...hahahaah