Thursday, August 9, 2012

HomeMadeCard by A Friend

Just want to share with everyone
What I have discovered from my store room
A home-made card (wait...no..it's a home-made booklet) from a friend
Way back 1995
before I departed to somewhere far far away from homeland








yea right..i'm the vampire...love to stay up during nite time and fall asleep in the class...as always... 

and how did she know that I really owed a purple jacket????...


this is soooo true...
FRIENDSHIP WILL LAST FOREVER

Special entry dedication for a friend of mine : Adlin Sarahaida...
Thank you dear......

 








11 comments:

doc said...

selamat terawih 10 malam-malam terakhir wahai vampire

Anash said...

doc,
hehehe...
leh buat,kan (tiada alasan sbb vampire)..
kompom tido kat workstation opis pas tuh.

Dinas Aldi said...

Menarik kad tu, sangat bermakna bila dibuat sendiri. Syahdu ja baca. Aiseh malam ni banyak yg bikin syahdu laa..

Cantik tulisan Adlin Sarahaida tu :)

masMZ said...

owhhhhh ingat dari ghana..... huhuuuuuuuuuuuuuu ekekekekekeke

Hafiz Yusof said...

ooooo...rupa2 yer akak ni vampire la yer....napa x habaq awal2...boleh saya join jd vampire n boleh saya belakon dlm Twilight..hihihihi..

mmh touching la kad raya kawan akak ni...mmg bff forever la...

Selamat berpuasa...

Anash said...

k Dinas,
bila tulis sendiri
reka sendiri
ianya memang datang dari hati sendiri

dan memang dia seorang yang kreatif..lukis katun, tulisan pun lawa..hehe

masMZ,
haip
Ghana?
motif sangat!!!


Piz,
hahahaah
lama dah tak buat keje terkutuk iaitu tido dalam kelas...final year,ok?
twilight? jadi retis? kuasa akak daaa...
kan? eh tuh bukan kad raya...tuh kad farewell..

Janggel / Rain said...

wow adakah gambar lelaki dalam card tu adalah seseorang dari Ghana?

Anash said...

Janggel
sorang lagi...Ghana la sangat
motif ?

Azizan Zolkipli said...

Euwwww seram ... digelar Vampire ekk ? Harap jangan geget saya sebab komen di sini huhuhu ... Gurau2 je ( :

fatt said...

kak, memula sy ingtkan bff akak ni lelaki sbb gmbr katun pakai spek mcm HP tu lelaki...kekeke...tapi mmg touching la kad ni...sy rasa waktu dia tulis kad ni dia nangis...sbb sy yg baca pun rasa sebak..nicely written. thumbs up! simpan elok2 kad ni kak...buh dlm frame..kang kena gigit dgn gary. hehehehe

Anash said...

wakJan
saya tak geget orang
saya geget ayam goreng aje
(nih pesal sebut2 ayam goreng time posa nih??)

Fatt,
nak frame tapi dinding tak cukup nak gantung frame itu
ayat dia sume akak suka..lum dgr dia bagi ayat motivasi lagi..
yea..dia pompuan..hehe
gery dah pupus di rumah akak