Wednesday, August 15, 2012

entry pendek


tarrraaaa...
entry pendek tapi penuh bermakna buat diri ku ini
err...
ku?
ekceli
wa...
hehehe


esok
wa akan meningkat usia
sweet 16...
...hahahaahahahah...(cer cek kulit tangan lu???)
esok 16 Ogos 2012
K Bai...

(motif bagitau birthday lu???? jgn la sangka ada beachboi anta bunge ros sejambak kat atas meja opis lu??..yeaa....dream on bebehhh...

Tazkirah untuk ari nih:

Ketahuilah! Sesungguhnya mereka yang ingkar itu membongkokkan badan mereka untuk menyembunyikan (perasaan buruk yang ada dalam dada mereka) daripada Allah. Ketahuilah! Semasa mereka berselubung dengan pakaian mereka sekalipun, Allah mengetahui apa yang mereka sembunyikan dan apa yang mereka zahirkan; sesungguhnya Dia Maha Mengetahui akan segala (isi hati) yang ada di dalam dada.  (surah hud ayat 5)

26 comments:

doc said...

nak wish hari ni boleh..?

mmuahhhh!!

masMZ said...

hahahahahahahhahahahahahahhahahaha......... tunggu tengah malam nantilah baru wishhh....

akak tunggu saya anta bicboi sorang untuk akak malam nih!!! tunggu tawwwww.... tawwwwww

Janggel / Rain said...

SELAMAT HARI JADI BUAT KAK TANSRI YANG JAUH DI KG HALAMAN. SEMOGA HARI LAHIR TAHUN INI BERTAMBAH CERIA DAAN BERGUMBIRA. ALWAYS BE HAPPY DAN INGATLAH HIDUP INI PENUH DRAMA, KALAU TIDAK IA BUKANLAH SESUATU YANG BOLEH DIBANGGAKAN.

SEKIAN.

SELAMAT HARI LAHIR KE 14 (KASI LAGI MUDA) DAN SELAMAT HARI RAYA

MAAF ZAHIR DAN BATIN.

SILA KIRIM KEK KAT SINI .

KBAI

WASSALAM.

SheLa^^ZuL said...

entry pendek yg bermakna...
:)

Biqque said...

nyanyi siap2 bleh tak???

panjang umurnya, panjang umurnya, panjang umurnya serta muuuuuuuliaaaaa, serta muuuuuuuuuliiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa, serta muuuuuuuuuliiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa!

tiup lilin cepat! cepat!

Dinas Aldi said...

Mesok ada entri pasal birthday takkk? Kalau takda, akak wish hari ni la - HAPPY BIRTHDAY SWEET 16 ANASH! 16 la sangaaaaat, kahkah!

Ely Hasrul said...

tadik tuh kire hadiah sweet 16 bleh???? kihkihkihkih

Fatt said...

akak!!! saya datang!!! rasa cam dah lama tak jumpe, pas raya ni kita lepak2 lagi ye. haritu tak sempat je nak borak2. anyway sy nak wish Happy Birthday utk Kak Anash, semoga sihat sejahtera, sentiasa ceria, dimurahkn rezeki & peneman hidup...take care! pas raya kita buat besday partayy besar2an ye! *gimme 5* =)

Hulubalang said...

hepi busdeyyyy tan suri..err

dzuchan said...

kak coco..
selamat harijadi & selamat hariraya


sweet 16 lagi
semoga semua wishlist tercapai :-)
panjang umur & murah rezeki & bertambah hasil ladanng serai

*maaf zahir batin kak

MasZuber said...

Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan Kak Anash Sayang

Allah selamatkan kamu...

Lily Riani said...

bird day ke? happy bird day.. semoga panjang umur murah rezeki.

nak ucap gak, salam ramadhan (walau dah ujung), salam lailatulqadar (leh ucap salam2 ke... ?) & selamat hari raya zahir batin.

sorry lambat baca semua blog, sebok sgt.

Dan Arif said...

Happy birtday kak... *tamak nk wish jgak kat sini walaupun dh wish kat twitter*

Anash said...

doc,
boleh aje...
sila la wish..hehe

masMZ,
akak dah tunggu sampai pagi
tak de pon bicboi?
buah pic ada le
heheh
tq for the midnight wish!!

Janggel,
HAMBOI BUAT CAPLOCK? INGAT AKAK PUN TAK LEH BUAT KER?
TQ FOR THE WISH...14 TAHUN TUH MELAMPAU MUDA LA ...CIS
NAK KEK? SILA BALIK MALAYA
NAK APA LAGI?
MEH SINI BALIK MALAYA...


Anash said...

Adik,
iye
entry penuh bermakna

Biqque,
nak nyanyi bule
nak main piano pun bule

(sambil hembus lilin ....diikuti tepukan gemuruh bak di auditorium angkasapuri KL...diselang dengan pergerakan 'human wave')..waaa..
TQ dear

K Dinaz,
entry birthday memang ada
sangat la 16 tahun,kan?
hahaha
young at heart gitu...



Anash said...

Ely,
yeap...boleh diterima pakai ...
(dah macam budak asrama..betul lah!)
TQ for the gift..hehe


Fatt,
meh datang meh
wah ada party besaran?
kena ada tema kah?
wah..sangat teringin bungkus party pack..
hehehe
TQ for the wish

Hulubalang,
TQ tan balang...err..
(jgn marah...gurau)

Anash said...

dzuchan
Selamat hari raya jua
TQ for the wish
yea..sweet 16 kali ke berapa ntah
hahah
yes..akan gigh tanam serai lagi..


Maszuber,
...TQ TQ TQ for the lovely song (tetiba teringat citer P Ramlee...sooo coolll...)
(mana lilin tadi? nak tiup balik aaa)

Anash said...

Lily,
tak pe kalau sebok
reply blog bukan satu kewajiban
hanya menyambut 'social affair' sahaja
TQ for the wish
TQ too for all the 'selamat' wishes...

DanArif,
memang nampak sangat ketara tamak..
sini nak wish
kat tweeter nak wish
haha
tapi akak tak marah pun...buat le lagi wish..hehe

Danny / John said...

HAPPY BIRTHDAY KAK ANASH! SEMOGA PANJANG UMUR & MURAH REZEKI SLALU. hehehe

Anash said...

Danny,
(TERUS TEKAN CAPS LOCK)
TERIMA KASIH ATAS UCAPAN ITU
AMINNNN......
heheh

Anash said...

Danny,
(TERUS TEKAN CAPS LOCK)
TERIMA KASIH ATAS UCAPAN ITU
AMINNNN......
heheh

Uncle Lee said...

Hello Anash, here's wishing you and all at home the very best of hari raya.
SELAMAT HARI RAYA.
Simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Anash said...

Uncle Lee
hi there
I know i havent drop a single comment yet lately..huh?
will do
anyway...thanks for the RAYA wishes..
hope you're enjoying the day there..

Iza Hyun J @ paE said...

Okeh.. sorry lambat wish.. bz ngan cake huhuhu

Epy buday Kak.. Moge sihat dan bahagia selalu..

BTW macam ramai plak yang Bday bolan ni.. leh la korang tiup lilin berjemaah gitu..^______^

Iza Hyun J @ paE said...

Eppy buday kak.. alamak lambat wish sebab setelah sekian lame ni baru bukak blog... rasenyer macam ramai jer bday bulan ni.. leh la korang tiup kek secara berjemaah gitewww...

BTW Moge sihat dan bahagia selaluuu... amin.

Anash said...

Iza,
tak pe
sibuk dgn donia kek
leh buatkan kek utk kami tiup lilin secara jemaah ...
kan???
thanks for the wishhh