Thursday, July 5, 2012

Wa Pergi Membawa Diri Jauh-jauh

Wa aritu ke o-be-c (nak jugak bagitau pegi luar negara??? motif ?)
tunggu nak naik kapalterobang, wa makan twix sebagai sarapan
sebab wa tau
kelas ekonomi nih tak de makanan
untuk wa
hanya kacang bungkus dan air buah
tu je


Tiba di 'negara' itu
Kami (ramai tuh.....wa dan bos-tidak-kecik dan bos besar dan bos gadang dan bos yang paling besar)..check-in di hotel ini.
Tahap jakun wa mula kembali berpaut (nih ayat apa??)


Nih siling di dalam dewan seminar
wa banyak melihat atas daripada melihat 'speaker' di atas pentas.


Nih pulak dinding hotel
dah macam sama dengan jerawat wa pada ketika itu
heheh


Wa kat mana?
Wa buat apa disini?



Demi panggilan kerja, tugasan dan tanggungjawab
walaupun wa kena jadi cleaner di sini
wa tau pangkat wa level mana....
(cececeh...merendah diri untuk dipuji,nampak??? sudahh...drama sangat..)

Oleh itu
stay tune folks!!!
wah....
teteiba ko pandai bahasa omputih sejak balik o-be-c?
silapasrahmendapatbloggersengalini...(senapas menaip nih!!!)

12 comments:

masMZ said...

hamboihhh cleaner gitewww

#taksabarnakdapatfm lalalalala

Danny / John said...

#taksabarnakdapatfm jugakkk!!! hahaha

akak ke empire state building ke?? jeles!

dzuchan said...

bayang2 sanagt slim..jeles..
tempat tu nampak best..jeles^2

Janggel said...

Kelas bayang2 yang selim itew!!
#taksabarnakdapatfm jugak!!!
Hahahahaha..

Saya rasa saya tau USA tu kat mana....

Biqque said...

#taksabarnakdapatfm jugakkkkkk!

Dinas Aldi said...

Huihhhh pi mana ni dik, saspen la heh nak tau!

Kalau gitu ghupa silingnya, akak pun akan ghalit tengok, dik :)

Anash said...

masMZ
iye
kliner kelas atasan..
FM? ade...

Danny,
empire state? amrika?
FM? ade....

dzuchan,
jgn tertipu dgn bayang2
slim itu satu fitnah bagi akak...
hahah

Anash said...

Janggel,
US terletak di negara Amrika, kan?
slim? manade..(kuis pasir tepi mata..)
FM? ade..

Biqque,
FM? ade...(skema ajekomen..)

K Dinas,
iye..sibuk nengok siling, jalan pun dah tak pandang bawah (gaya sombong gitu..hehe)
Ghalit, kan?
Mana? ala ..dekat aje

Danny / John said...

yeayyy!!! ade FM!!! #taksabarnakletakFMkatpetiaisbaru

BlueEwoke said...

WAH WAH WAHHHHH

#taksabarnakdapatfm jugakkkkkk!

sayadankamerasaya said...

awak...

kita kawan kannn..??
:)

nak mintak gak tapi malu...

Anash said...

Na,
ada..sila pasrah tunggu

Danny,
wahadapetiaisbarubestnyerlehmasak-masak

DrSinga,
nak ker? lehhh no hal...
kita still kawan laa...
hehe