Thursday, May 31, 2012

Coporate Retreat 2012

Wa nak updet blog ari nih
Cari gambo...banyak plak gambo makanan.
Haish
Wa tengah ganti posa ...
Godaan plak nengok gambo makanan
kensel updet.


Tetiba, dapat email dari pejabat
wa kena masuk itu Retro Rentak Music Terkni Retreat amende ntah
Teambuilding?
nengok venue, nengok tarikh...
pehh
pucuk dicita, pokok ulam raja yang datang...
 Aritu ikut Lily, Danny dan Janggel ke sini...tak sangka ..akhirnyerrrr....

Venue retreat berlangsung di sini.
Bakal wa lalu lalang selama 2 hari.
(dan mula tanam cita-cita nak curi 'this old railway track' buat hiasan landskap rumah...)
cita-cita ko yang keji
hahah (kalau pihak pengurus hotel & pejabat tau, ada yang nama kena disqualified)
Tengok balik senarai staff yang bakal hadiri...
....majority are the management and above...???
ala..tak leh nak buat kepala gile / sengal kat sini
cishhh....(protocol and protocol...yada..yada...)


Harapkan sejuk sepanjang kursus ini
Memang berharap....


Moving Towards Corporate Ladder?
Naaaa....
Jangan perasan!!!
Sila berpijak di bumi yang nyata (sambil cabut rumput tepi trak tadi)


Wa posa ari nih
So, mood updet blog pun..sama-sama posa...
Selamat Berbuka posa le korang eh...
PS: bila kursus? tengah bulan Jun 2012, lambat lagi sebeno nyer...haha

16 comments:

DrSinga said...

Wa pun puasa juga..

pagar pakai railway track lama
dinding pakai kayu tak payah tarah tarah
yang lima bilah tu kipas ke?
banyak sef bajet tempat ni kann?

Team building?
Waahhh...
Selamat tidor....!

Anash said...

Dr Singa
wah
sama2 posa le kita
hehe
sef buget tapi dgr citer mahal gak rege bilik sini
tapi kita masih jatuh cinta kat trak railway lama tuh...
huhu

Janggel said...

WOWWWWWWWWWWWWW
Jangan lupa bayangkan kami semua ada di sana.
jangan lupa bawak tripod supaya boleh lompat sensorang dikala sunyi sambil buat peace!

Jeles!

Ayza said...

sy pun jeles kak!

Anash said...

Janggel,
tak de ke maknanyer lompat sensorang..tak de feel...
huhu
jgn lah jeles
akak pasrah...(hehe)

Ayza,
jgn jeles
Sila dengki
hhahaahah

MasZuber said...

Akak dh menuju ke tangge korporat dh tue..

Team building bleh rehat otak jap.. Tp kenkadang penat gak panjat sana sini ;-)

Ely Hasrul said...

wowww beshnyeeeee!!!

haa mmg sabotaj abis okeh kasik kapkek tak cakap!! hinshhhh hinnsshhh

BlueEwoke said...

uwaaaaaaaa nk ganti pose gak..ada byk hari plak tu..

bestnye keje cabut rumput tepi trak tu hehehe

Anash said...

Maszuber,
politik opis terselah di tangga koperat. tak suka. huhu
penat?..mmm..harap2 tidak teruk penatnyer..hehe

Ely,
apa sabotajnyer?
kira ok ape..
beli maruku dapat kapkek
hahahahha

Na,
jom kita berjemaah ganti posa (sama gak..bersusun hari nih!)
praktis cabut rumput, kot la biqque nak ofer parttime kat rumah dia...hehe

Janggel said...

Ada chan rampas tahta GM lepas ni!!! Wowowowwww

Anash said...

hoit! apa barang GM...
SGM laaa...hahahahahaahahha

Dinas Aldi said...

Cantik2 gambar, I LIKE!

Akak pun tak suka protokol tapi sentiasa dikelilingi olehnya, tercekik la.

Selamat ganti puasa dik & selamat ber'retreat' bulan Jun nanti :)

masMZ said...

Waaaaaa...... cepatlah rampas kosa kak.......

amboihhhh SGM terus!

gadisBunga said...

yang...itu railway slipper boleh cari kat supplier yg...

kalu curi kat situ nanti org jatuh terjunam sape nak jawab yang? heheh!

Danny / John said...

salam sejahtera...marilah kita sama2 buat hashtag #ElySuhaili

Anash said...

k Dinaz,
thanks.
ala gambo pun orang lain yang hambek...hehe
yeap..tercekik dikelilingi protokol.
huhu

masMZ
rampasan kuasa?
gulingkan aje...muahahahahah...

gadisBunga,
aritu dok tetanya stesen Kajang..tapi tak de plak sudi nak layan soklan akak..

Serius..dulu memang nak letak rail keretapi kat porsh rumah...tapi sekarang...diamkan aje le..

danny,
nih kenapa spam ? haa?