Tuesday, November 22, 2011

Cuppies

Jenjalan tinjau blog orang lain, yang ada kek, kapkek, ..
Jeles rasanya
Sebab cantik-cantik belaka deme dekorate...
wa bab ising / cream memang tak pandai...




rasanya macam nih pun dah cantik, kan....kan....?


nih BUKAN wa buat....nih sepupu wa tempah dari sapa ntah...
mmm....boleh tak wa komen????



..ising wa yang simple nih rasanya lagi yummy kot...

hahaahah....

tak mo kalah


..dan seterusnya, wa kena pikir...."This should be your part time income, seriusly..."

..dan wa terpikir lagi..ade ke orang nak ode????

.............

........

....


ps:MasMZ & Janggel, sila tutup mata bila baca entry nih....

hehehee....(larikkk...)




9 comments:

Janggel said...

Hmmmm ngidam,...dah lama dah.....bile lah gamaknya dapat rasa......*sambil kuis2 kaki ke tanah....

masMZ said...

hurmmmmmmmmmm sob sobbbbb...... entri apakah?????????? ngidammmmmm *sambil tangan mencuit-cuit, mata berkelip2 menayang bulu mata palesu yang tak wujud....... Nakkkkkkkkkkk hurmmmm

Lily Riani said...

i suka cuppie cake

bErrY sTraWbErRy said...

try dulu... *yakin boleh,yey!!*

Anash said...

Janggel,
mengidam? ha? dah bape bulan?akak tatau pun? (sambil menyepak2 ombak laut dengan kaki..sesekali baling siput kat laut...)

masMZ,
sorang lagi mengidam?..haisehhh...nebes akak camnih...(sambil memegang senduk ala-ala gaya kak senduk..hehe)

Lily,
err..adakah itu tempahan?? (glupp..)

berry / ana,
tu aa...nak try balik nih..
thanks for the support...yeass

Janggel said...

Hamboihhhh baru 18 bulan kak...tak kuar2..rasanya susah nak kuar tu hahahahahah *sengal.

Anash said...

Janggel,
ooo..baru lagi tuh ...18 bulan..mmm...lama lagi nak beranak...(apa punya komen daa...)

Janggel said...

ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ apa la kak anash, bleh plak melayan hahhaahaa
Nak kapkek...........

Anash said...

Janggel
Aik? sempat lagi tuh...
iye laaa..nanti akak anta kapkek tuh ek...(ntah bila..)