Friday, May 31, 2013

TAKE A BREAK FOR A WHILE

Assalamualaikum
siaran tergendala sebentar untuk 12 jam sahaja
12 jam blog wa menjadi "private"
12 jam wa menjadi "silent"
12 jam wa menjadi "anti-sosial to SoMe(Sosial Media)"
12 jam je
sebab
wa rasa...'pemanduan' wa selama ini adalah 30-40km/hr  
tapi sekarang wa boleh 'pecut' 100-150km/hr
wa rasa gerun
lalu
wa terpaksa tekan 'brek' seketika
yaaa
'brek' untuk 12 jam

(entry nih mendalam maknanya..tak faham pun , wa tak kesah)
yang penting, wa sendiri yang faham...
heheh
ok

Selamat Hari Jumaat buat semua

*back to normal routine*

PS: kadang-kala...kita kena muhasabah diri
sedar
kedudukan kita di mata orang lain

bukan semua kita suka
sama juga
bukan semua suka kita

(feels a little bit weird lately...do not know why..possible...mid-age crisis???)

  PS: Komentar anda untuk entry lepas akan dibalas...janji!!!


18 comments:

Dr Singa said...

syyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

zila said...

SAYA SUKA AKAK..:)

Dinas Aldi said...

Peh ni kalau nak private, tolong jemput akak na. Rugi la akak kalau tak dapat baca blog nih *nanges*

Anash said...

DrSinga,
sysssssss back....
heheh

Anash said...

Zila,
TERIMA KASIH!!!
AKAK TERHARU ...SUNGGUH!!

Anash said...

K Dinas,

Belum nak betul2 private
jgn risau...
akak akan dalam private list anash..
(baling kotak tisu giant lagi sekali)

Vam Lautner said...

Sesungguh yer saya memahami situasi akak...apa yg akak rasa...saya jugak pernah merasainya (cehhhwahhh..)
dont worry be happy....ingat lagi perbualan kita pada hari jumaat lagi yang bermula dengan.."helloooooooo...(sambil tujuk kat billboard).."..

Hulubalang said...

jgn lupe masukkan saya dalam list kalau private, saya 'pembaca senyap' hehee...

masMZ KaKiJaLaN said...

gitewww kakkkkk.... hahahahaha....

Don't Afraid to Try said...

kak anash...

sy nak jugak sbb sy ni antara golongon SR akak tau...

Anash said...

Vam Lautner,
iya
akak ingat lagi
dan sentiasa ingat perbualan itu
hahahaah
sangat vogue rasanya...
heheeh

Anash said...

Hulubalang,
pembaca senyap ker???
nih dah komen gala...
dah bukan senyap dah...
hahah
Insyallah...dont worry

Anash said...

masMZ,
kan?
ntah apa-apa la akak nih
kalut tak tentu pasal

Anash said...

Dont Afraid To Try,
huii..ramai jugak SR akak eh?
hehe
ok
(bila la dapat rasa rojak kat Uniten??)

heheheeeee

mrs.smile said...

Baca blog akak buat saya terhibur..hope dapat jumpa akak one day!!! bolehkah? hehehe

Anash said...

mrs. smile,
blog terapi yang sengal bagi diri akak jua..hehe
thanks sbb terhibur

Insyallah..leh jumpa..tapi akak nih pemalu bila luar blog...betul..tak tipu nih

jarimanis said...

patutlah hari tu JM nak masuk tp PROHIBITED...terkedu sekejap...ohh..baru faham..ada kisah di sebaliknya...yeaayy..boleh selongkar blog kak Anash lagikkkk heheee

Anash said...

jarimanis
hashhh...semedang nak selongkar blog ntah apa-apa nih
pi la selongkar blog yang kebabom sket...