Monday, March 26, 2012

Wa di Bangsar (lagisekali?)

23 March 2012 :
Mendapat pesanan di saat akhir
oleh Janggel untuk
jumpa-makan-borak-makan-ngumpat-bercerita-minum-gelak
di PappaRich Bangsar.

 Kali nih ada tambahan kenalan baru, ie
Amer, (tend to travel), selaku host pada malam itu, 
Dian
Farah
Adam
DanArif
dan geng travelholic yang lain seperti :
John Daniel, Lily, Janggel, Byya, ChawanNa dan Qillah 


Malam itu , satu pencapaian yang wa nak banggakan....
Wa tak sesat datang Bangsar dari Shah Alam!!!
dan wa juga tidak sesat balik Shah Alam dari Bangsar!!!!
Gile overst,kan?


Misi mencari tempat letak kereta di sini bermula.
Wa tiba jam 8.30 malam.
Lapar? yeap...
Dah nampak 'PappaRich' tuh..
tapi tak nampak parking kete yang kosong..
Pasrah, wa letak kete depan rumah orang...
dan
wa menapak ke sini...
look at the bright side...little steps gain less calories..
ceeewah...
pastu ko melantak sini dapat balik kalori yang ilang itu???
kan? satu kenikmatan makan pabila anda lapar..



Di sini lah wa masih ingat
Pertama kali jumpa Elly Adik Santek dan keluarga
Kali kedua jumpa Biqque dan keluarga
Kali ke ntah-berapa-tak-ingat-nak-kira, jumpa ChawaNa dan keluarga
Janggel dan keluarga
Lily, John


Wa banyak senyap dari bercakap (macam biasa).
Sampaikan Amer-host of the day, baru perasan kehadiran wa di situ..
Heheh...dah macam snipper le pulak,kan? kehadiran anda tidak diketahui...
ker...melukut tepi gantang?
mm..whatever ...janji jumpa...
hehe

Lily sedang kira untung .....paymaster as usual...
John sedang tunggu nak bayar ....n tukang kira bil, as usual...
dari kiri tuh, Adam dan Farah...


Bukan blogger namanyer kalau tak bergambar...
Masa nih ChawanNa dan Qillah dah balik. 
Qillah nak tido...selepas kissed good-nite to Na Qillah, derang pun balik ke rumah.
(tiada bukti plak yang korang ada di sini...mmm..tak pe..lenkali, kalau jumpa, first thing must to do is ....terus hambek gambar,kan???)

Wa sebenarnyer tak mau datang sebab....wa ada jerawat baik-punya-besar-ngam2-kat-dagu....
malu nak datang
boleh terima alasan itu?
no...no...no.......
(Nasib dalam gambo nih tak nampak that jerawat...heheheh...nak lawa kunun......)

Dari kiri, wa (beretika-macam-nak-gi-jogging), Byya, DanArif, Amer, Dian, Adam, Farah, Lily, John (see..nama John ok lagi dari Daniel..john, please take note), dan Janggel.
Tiada di dalam gambar tapi KOMPOM deme datang : ChawanNa dan Qillah...

Sorry guys and gals...
Wa memang biasa datang lambat
Al maklum...siput @#$#...
But again, we have fun seeing each others.



I don't mind receive present , even roti bun perisa kopi.
I appreciate most is the thought that matter.
(motif ko letak gambar nih? errr...)

Berat jugak FM ini...
satu bangunan ditepek di sini.
TQ Janggel...

Sapa nak baca blog Amer, Adam, DanArif,Farah dan Dian, sila layari blog Lily kat : http://lilyrianitravelholic.blogspot.com/2012/03/tweetup-with-new-travel-blogger.html
(kalau tak leh baca...err...pepandai la korang cari blog derang nih..hahaha...dasar pemalas ketara di situ!)

Their's blog also nice and cool,
 full of infos,
priceless travelling experiences,
and
awsome pictures here and there.
.
.
.
.
dan tetiba wa ter-ada tweeter account sendiri????



16 comments:

masMZ said...

saya pun tataw saya ada di situ ke tak??? hahahahaha tetiber kannnn....

yang pasti saya komen FIRST! yahuuuu

Lily Riani said...

orang dah tak main komen first, skarang kene rebut tempat ke2 jek.... I MENANG!!!.... RIAKs

Biqque said...

ni kalo nampak kat abg polis ni harus kena gi balai! BAWAK KETA SAMBIL AMIK GAMBAR! hahaha!

Ely Hasrul said...

xsempat nk tinggal komen kt bebyk entry yg mencanak2 kuar tp entry kak coco xbleh tahan kena tinggal komen gak haha

Anash said...

masMZ,
hahah...first to komen..(lama tak dengar)
sah..memang anda tidak berada di situ
tapi
senantiasa teringatkan anda..(ekceli teringat maruku..hahah)

Lily,
ooo ada plak rebut no 2?
tatau pulak
hehe


Biqque,
lum nengok Janggel hambek gamba sambil drive...
giler triller, ok?

Ely
tang mana plak yg best entry nih ely???
tak gi mana pun...
setakat Bangsar je...
hahahaha

Janggel said...

yes last to komen!!!

komen2 lepas ni dah tak diterima!!!

bdk2 @ John said...

yeayyy! last to komen jugakkk!

omg! fotogroup tu sy disinari cahaya keimanan. me likey! berkat air yassin katanya. wakakakak

Anash said...

janggel,
aik? tuh John haa dah komen last?
camneh?

John,
iye...
akak saja tak mo 'highlight'kan yang korang berdua nampak macam disirami cahaya ...
huh...

Janggel said...

overst!!!! berdasarkan komen saya di atas, komen2 selepas itu tidak diterima kakakaka

Anash said...

pulak....
john
sila bertabah...
anda kena rejek...
heheh

BlueEwoke said...

takde gambar saya!! tak aci!!

kbai!

BlueEwoke said...

kim salam je la kat retis2 tu..

kbai!

Cawan said...

akak pun retis :) tu ade invitation tu!

trnanti2 jugak cover album retis berjerawat! he he..

Ainul Arina Madhiah said...

kak anash nak tembak sapa tu duduk senyap2 macam snipper? ^_^

Lily Riani said...

cuma 2nd komen aja worthy. hehhe..

Anash said...

Na,
dua kali komen tuh...
err...kes merajuk ape?
ok..dah sampaikan salam ke retis (dalam hati...)

Cawan,
artis berwajah baru : edisi khas : jerawat batu muncul kembali

haaaa...tajuk album tuh!

retis? derang aje....akak kan saja2 lalu situ sambil jogging...


Ainul,
snipper...nak tembak ...err...gagak? leh?

Lily,
sume komen worth for me..
hehehe...