Tuesday, March 6, 2012

Saya Sensitif

Hari nih wa rasa ................. sensitif.
Salah ker wa tetiba sensitif?
Wa rasa....dipinggirkan buat seketika
Wa rasa.....kehadiran wa hanya untuk kesenangan pihak orang lain
dan
Wa rasa...dipergunakan dengan mudah
iye...
wa sensitif sebenarnya...tapi wa tak reti nak luahkan dalam perkataan depan orang-orang-orang dan orang itu. (hamboi? ramainyer orang itu???)
wa pendam dalam hati...dan dalam blog wa luahkan.....
Pada sapa yang terasa....sukati laaa..wa dah tak kesah.
Faktor usia kah? heheheh
buduhhhsss...


give back my colour..please....




I need a break...let me have my drink first...
mmmm......
My gloomy day just knock my head ...
tidak suka perasaan ini ....
haiseyman....
Berharap hari ini , esok, tulat, sume berjalan dengan lancar....
again
I hate this feeling !!!!
Sentap tak tentu pasal...
Come to me, dear positive aura, wherever you are...


24 comments:

bErrY sTraWbErRy said...

semestinya bukan faktor usia...
sbb ann pun selalu rase macam 2...
selalu jgk rase dipergunakan untuk kesenangan orang lain...


hahhaha...

Janggel said...

saya first be4 John n masmz!!!

Janggel said...

Ala kak jangan le sensitip! sentap je tau.

Biasalah, mengguna dan dipergunakan adalah perkara WAJIB bagi orang-orang itu *wah siapakah?*

Takpe, akak mmg need a break...lets start counting! Yeay!

Anash said...

ann,
selalu sangat kena pergunakan..letih le nak layan..
huhu
ooo
bukan faktor usia ek?
heheh..ingatkan gitu...

Janggel,
hamboi
nak jugak first before derang?

yeap..akak perlukan 'break' itu..
(skrg muka akak tengah 'ketat' nih..)
start counting tuh..korang le..bukan akak..ceh!

Lily Riani said...

sapa orang orang orang orang orang itu!

you need a break, since depa2 nih gi yindia. kite buat day trip gi memana weekend ni nak? biaq depa lak jeles!!! what say you?!?!

shah_rule said...

baru nak bermood sedih sekejap, tiba2 part nak minum sebentar tuh dengan gelas ala zaman aladin terus tgelak.. haha

rilex la kak anash~ chills!

Janggel said...

Sebut betul betul...BREAK ye bukan BERAK... tu John punya keje hahaha.

Sila counting days la kak, leh lagi banyak angka dari kami heheeh

Ely Hasrul said...

sapa yg buat kakakku sentap nih! kenkadang kena sensitip, kalu buleh buat muka skalik.. senang cara pi sound dedpn.. hamboii batu api!

BlueEwoke said...

Sapa yg buat akak? meh sini kabor! kitorg pegi bakar umah dia..huhuhuh.. muah2 hugs..jgn sedih ok

Anash said...

Lily,
thanks for the plan..memang nak buat deme jeles..tapi..me want to go back home with family...already apply leaves for 2 days this weekend to take a break with them..
lenkali Lily...one sweet day we'll do that...heheh
sapakah orang orang orang itu??
ade le kat kat kat sini dan sinun..
hehe

Shahrule
akak tak leh nak buat mood sedih sepanjang citer blog,kan?
heheeh
weh..tuh cawan aladin jauh mari tau...Turki gitu....(sekali dengan lampu kaler2 di belakang...)..kwn akak punya, ok..
dah..dah chill pun haa...

Janggel,
BREAKKKK...bukan yang lagi satu tuh!! haiya....
counting days yang banyak???
apakah...???? (dan akak mula blurr...)

Anash said...

Ely,
tu le pasal buat muka ketat tadi...
ada yang perasan...terus tegur nape...
tak de apa2 lah...akak cakap..padahal..dalam hati ada gunung berapi...no taman-taman ok?
(siap cakap..kita sedar sapa kita di opis nih...huhu)

Na,
tak leh bakar rumah derang ..karang Janggel kuar surat saman...hehe
thank you for the hugss.. muahhhzz..
dah tak sedih...ceria kembali..hehe

bdk2 @ John said...

rilek akak. chill and take a pill ok! jgn merajuk. xmo gado2. nnt kita pegi makan angin okeh! akak sponsor! terima kasihh!!!

Dinas Aldi said...

Dah hari Selasa ni semoga perasaan tu dah hilang ya dik, akak doakan semoga dik Anash hepi selalu & semoga orang2 yg dok mempergunakan Anash tu pi main jauh2, amin.

Azizan Zolkipli said...

sekali sekala kan, kena juga sensitip. bak kata word verification tu, kalau kita sensitip maknanya kita bukan robot hehehe ...

ceria2 sokmo ...

Anash said...

john,
la..ajak jalan tapi suruh akak sponsor?
cis.
dah chill out pun...muka kembali tidak ketat..
heheh

kak dinas,
thank you kak..doa seorang tenaga pengajar selalunya dimakbulkan ...betul tuh..thanks again kak...

en azizan,
sensitif satu perasaan yang robot tak de.
setuju sangat..hehe
btw, terima kasih link kan blog ini di blog anda...(tetiba terharu..hehe)

Ely Hasrul said...

nmpak sgt sy ngan Na overst kan. keje nk hambur org aje hahahhaha

Anash said...

Ely,
bukan overst..tapi sapot menyapot gitu...sukeee tau!

Biqque said...

ni nak baran ni! where's my comment??? *selak bantal*

owh come on "mirror"...i can lend you my ears, mind, and soul...tell me...i can cheer you up by telling u that, YOU ARE NOT ALONE...

*tarik anash dari bawah tilam*

Anash said...

Biqque

thank you for tarik-ing me dari tilam coz lemas wooo dok bawah tilam..(sambil buang pijat2 dok bertengek atas bahu)
heheh
i believe i'm not alone, as you said..yeap...

la nih dah ok
tapi ada la sket2 sesak sana sini..
huhu

masMZ said...

omaiiiiii.......

arini baru dapat baca entri nihhhh... 6hb akak ni, semalam larrr baru update kan??? almaklumlarrr beberapa kebelakangan ni lari dari rumah, erk!?!

meh kak meh kita counting dayssss... meh mehhhhh..... sambil2 tu meh kita wat tabung baru gakssss dengan perniagaan muruku slurpee gitewwwww..... mehhhh *sambil2 makan jugak.....

Anash said...

masMZ,
kan? kena wat tabung gak nih...
heheh
menghitung hari dah lama dah
sabar je la

semalam said...

serius saye pun ade perasaan macam ni........susah gak jadi orang yang baik dan jujur...senang dipergunakan......

Anash said...

adik semalam,
kita jujur..kita baik...biar Allah yg balas...jgn harapkan manusia yg balas..nanti kita kecewa...

DrSinga said...

rasa nak je hugs awak ...




nota nasik tambah...
wa benciiiii word verification ala-ala tulisan kap lam ya tuuu........
wa rabun...