Wednesday, October 19, 2011

Nak ke 'sana'

Dalam doplohempat jam dari sekarang, wa dah start risau dan nebes..


rendam stem dalam air - siap....(sebab nih pesanan member wa di 'sana' untuk cucunya yang suka kumpul stem...)




..hadiah dari malaya untuk member wa di 'sana' atas layanan yang bakal wa dapat....



..beg ala-ala pramugari yang tag lum gunting...siap....





dah kata petani..sempat tinjau hasil bumi di belakang rumah..mana tau leh jual nak topup modal ke 'sana'....




..hui..banyak gak hasilnyer ...tapi...sume dah tua plak...ishhh sayang betul...tak pe, benih jadi laa.....



..ada yang masih muda, leh makan begitu sahaja....tu sebab wa nampak muda...amalkan pemakanan ulam segar dipetik dari belakang rumah....(sila muntah hijau kaler sama dengan kacang botor ini..)





tapi, cuti wa lum approve....

adui...

camneh nak mulakan perjalanan solo wa ke 'sana' nih???


12 comments:

Janggel said...

AKAKKKKKKKKKKKKKKKK

biar betikkk cuti tak approve lagi? esok je ni tau! Hahahha

Amboihh bawak setem bagai, dan yg penting kacang botol A.K.A Kacang Kelisa tu nampak temting ye! Patutla awet muudaa sentiasa!!!

Anyway have fun! Jangan lupa melaporkan dari sana!

Anash said...

janggel
ADDDDDIIIIIKKKKKKKKKKKK

betul...huhu
siap nak wat meeting ari selasa..cepat2 akak kata akak dah cuti...
pastu buat muka 'ada aku kesah?'
huii..tension plak...

awet muda?? yeap...makan kacang botol sulam dengan maggie mee...(opss..kantoi)
orait...roger

fatt said...

kak anash ni gimik jela janggel, aku rasa dia dah dpt cuti tp saje..klu tak mesti dia tak kemas beg, prepare brg2 sume...kan? kan? kan? hehehe

Anash said...

fatt
betul aaa..
cuti tak diapprovekan lagi nih
system kata (kata??)..pending approval from ....
adehhh
pedih ulu ati nih....
petang nanti nengok laa..kalau nak tengok file melompat atas meja..haaa meh sini...(ceh..mcm brani..)

Janggel said...

Mana ni mana?????

Anash said...

janggel
sabar la wehh...naik turun kapal tuh...

Janggel said...

Wahhh naik turun kapal????? Mesti best nih!

Anash said...

hoit..tak de keje ker..
punya laju balas....

Janggel said...

Hehehe bosan, housmet seme g karoks, saya je gigih dok rumah nak layan tv . Kekekek

Selamat hari dipabali!

Anash said...

janggel
pi la main bunga api ke kat luar rumah tuh..
sensorang pun tak pe...
heheheee...
dipabali vanekam..

Janggel said...

Huhuhu

Masalahnya kelly sebelah umah ni pon tak beria kak ... Macam x beraya je.hahahah

Anash said...

janggel,
kelly sibuk goreng muruku...
cuba skodeng dapur dia...