Friday, October 12, 2012

Kelantan vs Selangor = Bola ?

bersiaran langsung
dari tingkap opis
wa nengok malam nih
apekehal ramai beno umat
bawak kete tekan hon
bawak moto jerit2
bawak bendera sana sini

stadium shah alam nampak terang
wa terai zoom....

lum ada penonton lagi
kul bape start eh?

 zoom kat parking lot
dah mula banyak kete tersusun
wa?
balik la...buat hape dok 'banglo' opis sekarang nih?

err...balik Bangi??? macam jeeemmm baeekkk aje???
ok
lupa
esok kije, so, balik bilik sewa di shah alam aje la malam nih
kannn..kalau wa rajin bebeno updet entry
malam nih gak wa nak updet
kalau tak de idea...
alamat bersawang le blog-retis ini. ini.....

PS: Pagi tadi wa kuar dari rumah nak ke opis...wa terkejut ada orang panggil...
eh
bukan panggil
jerit nama wa.....
"kak coco!!! kak coco!!!...nak autograftttttt!!!!!"
huh!! berdebar ok???
rupanya ...tuan tanah wa dok sengeh2 pagi...

cisbedebah-tapi wa suka!!! kira macam praktis,
kalau2 ada peminat jerit nama wa nanti
hahahaahahahhaahahahahah
sudah-sila bangun dari mimpi...
(mana plak kunci 'banglo' tadi?)

11 comments:

Dinas Aldi said...

Huihhh nampak stediom dari opes tuh! Tengok keta banyak cenggitu pun dah rasa berat nak balik, tah pukui berapa sampai bilik sewa tuh, dik?

Janggel / Rain said...

WOW kemera boleh zom zom! Hehaheha

Ayeesha said...

hi kak coco..
dah lama baca blog kak coco..
ni baru terasa nak post komen.. :)
smlm saya pun ade pi sek. 13...rumah kakak kat tadisma..perghhh...
tensen ooo anto anak buah pi intekma dari kul 7.30pm kuar kul 8.40pm baru sampai rumah..gile tak...jalan merata kene dabel park..bila sampai rumah semua rasa otak sesak...
rasanya lepas ni kalo ada lg game final hopefully kami tak perlu keluar rumah dah...

p/s: penah nampak kak coco kat giant tapi malu nak tegur.. :)

Hafiz Yusof said...

fuyohhhh..canggih yer camera akak..leh zoom dr opis hingga stadium...
Saya pun nak beli gak la yg mcm tu..hihihi

Wahhhh....sampai termimpi-mimpi akak menjadi retis yg popular yek...
x pa nnt kita praktis lagi kat opis,cara2 terkejuz bila peminat memangil "kak coco".....
Eh...!..bukan ke last month ada peminat panggil kak coco kat Midvalley..lagi gempak....

Bangga yer saya sebgai rakan seropis,ada retis rupa yer kat bangunan ni..hihihi...saya pun nak la autografff...hihihi

Hulubalang said...

Skang wa dh jd pembaca bising...x kira wa nak komen gak walaupun xtau nak komen apa hakk hakk hakkk...cam kenal jek opis lu kat mana hakk hakk hakk..

Hulubalang said...

Skang wa dh jd pembaca bising...x kira wa nak komen gak walaupun xtau nak komen apa hakk hakk hakkk...cam kenal jek opis lu kat mana hakk hakk hakk..

Dr Singa said...

kak coco...

tahap retis lah lu orang boleh kenal lu kat Giant!!

kak mah said...

tak pergi tengok bola ke?

Anash said...

k Dinas,
iye nampak stadeoum
hehe
balik bilik sewa nasib cepat sebab dekat (dlm 10 minit je)

janggel,
motif jeles???

Ayeesha,
tadisma? dekat sungguh tuh dari stadium.
huh gile lama dalam kete dari uITM?
eh..nape tak tegur akak kat giant tu? heheh (sah akak plak nyorok masuk dalam bonet kete-pemalu kunun2)
(iye ke akak? or pelanduk 2 serupa??)

Anash said...

Fiz,
jgn nak ngada2 mintak otograft bagai...
iye
akak retis jelmaan
wah
perasannyerrr yaaamat!!!
midvelly???the garden??? oh maiii!!
ada la kena tegur masa tuh...haha

Hulubalang,
nak komen bising-bising?
ish
suspennyer..
iye? terima kasih la sebab tau mana opis ini...
(larikkkk..)


Anash said...

Dr Singa,
kak coco?
gelinyer sebut kakak?
hahahah
ala..Giant je...
bukan kat Wales / NewYork


kak mah,
tak
tak minat tengok bola
tau2 je dapat result ...
hehe
thanks drop comment