Thursday, September 29, 2011

Sebab Yang Menyebabkan

Adui..letihnyer...
Rasa cam nak tido gaya gini....






ataupun
begini....

It's your life, live it under your terms....
hehe..betul tak?



janji leh tido dengan aman ....tak kira aa gaya mana yang lu nak buat.





my grandma's hand and my niece's hand..together they work hand-in-hand...

Sebelum tiba hari tua...

wa kena wat sesuatu yang wa suka...

bak kata si Walter Bagehot "makanla makanan yang anda suke..."

...

.....

(memandai nipu..tak baik, ok?)

Walter Bagehot pernah kata "Great Pleasure in life is doing what people say you cannot do"




Jadinyer, wa teringin nak ..............(and the list is endless...tiada penutup untuk senarai mende-mende yang wa nak buat..melainkan mata wa ditutup tanpa dibuka lagi...).

...Tarikh kematian kita tak tunggu sesiapa, ok? Arinih nampak kita di pejabat dok wat tender, esok tatau tetiba dah tak de.....(bekalan / tapauan amalan dah cukup ker?)

Baru dapat berita kematian jiran kampung wa yang sakit semput..padahal raya aritu sempat dia jamah makan tengahari di rumah mak wa....elok sihat aje, dan malam sebelum dia meninggal pun, sempat singgah kedai abang wa dan berborak / sapa dengan ayah wa....tiada tanda-tanda waktu kematian hampir tiba....
But today....he's gone and left behind memories of his own....



Oleh itu, the only 'yes' you need to follow your dreams is yours.
Go and enjoy your piece of cake...it's for you..






..and who knows..you will be sharing the enjoyable moment with someone truely madly deeply love with you....



hahahaha...



love is in the air bebeh...



heheheeheh






halo sumeee...just a dream..ok????

yang madly, deeply love with you adalah utang bank yang tiap-tiap bulan dapat notis suruh bayar...without fail...

hahaahah

back to reality....weeehhhh...keje atas meja nih bila nak settle daaa????






4 comments:

Janggel said...

Oh em gi....suka amanat dari Walter Bagehot "makanla makanan yang anda suke..."...tetibe cam lain je dari citer memula hahaha.

Sedapnya cheesecake ngan makerun tu *betol ke eja macam tu tah...

psssttt: nak FM.:)

Anash said...

janggel
iyeee..akak belikan FM tuh
adoii..senak perut laaaa...

fatt said...

kan...mana tau jumpa jodoh tgh jalan...sape tau..sedangkan ikan di laut asam di darat, dlm periuk bertemu juge :)

Anash said...

fatt,
kan? mcm ada org tuh jumpa org german..kan..kan...(heheh..cabuttttt)