Friday, September 23, 2011

Gambar Makanan Aje

Tajuk yang jujur.
sila jamu mata sahaja....
sebab wa tatau nak susun ayat pepanjang...
(ke-senak-kan perut telah menjejaskan daya pemikiran wa sebagai blogger tegar...-piiirrraah)










ada plak tumpang interframe jari ...










jari yang sama tadi...





BUKAN buahan untuk hantaran.










free delivery? kos dah masuk dalam harga makanan tuh...ele..tau dah...





dah siap reserve tempat nak melantak nasik lemak (nih baru pusingan pertama...abis waktu keje, jumlah wa makan adalah cuma 3 kali sahaja....ok ape, cover makan pagi, makan tengahari dan minum petang)





nih wa oder dari kawan wa yang terre wat tatcis...


Sebenarnya 2 hari berturut-turut wa tak turun makan di cafe opis (sebagaimana wa lazim lakukan...) sebab


Hari pertama, farewell lunch for departmentmate wa yang dah tender resignation...
hari terakhir dia di opis, sempat bagitau pada wa yang sebenarnya dia sedih gak nak tinggalkan tempat keje itu sebab dapat ramai kawan baru ...


Well, ko pandai bawak diri, ramai le kawan ko dapat..kan?


Bagusla..jangan le putuskan tali sahabatan itu...




Hari kedua, potluck sempena raya (syawal pun dah hampir tamat) 2 department bergabung...


makan lagikkk....dan makan..dan makan...(sehinggakan wa masih kenyang nih, semput sampai leh cover malam nanti...) -camneh nak training naik gunung nih? cerciter..cercite...hehe


Alhamdullilah, rezeki makan tidak mahal...





ish...


anti-climax sungguh gambar ini


kan?
kepada kawan yang telah meninggalkan opis ini, selamat maju jaya di luar sana...


(jadinyer depan workstation wa dah kosong, gamak wa nih garang beno kot....tak sanggup nengok muka wa hari-hari masuk opis...hahaha....sapa nak apply masuk nih? mariii...)








7 comments:

Janggel said...

Omaigahhhh!!!! lapo!!!!!

Anash said...

tengok aje tau...
anda lapa?
gi la makan ...
(hehehe...)

Janggel said...

Akak nak emel add! Saya nak bagi add saya supaya saya dapat poskad obersi! Wink wink!

Anash said...
This comment has been removed by the author.
Janggel said...

Wow ruhanna! Macam rihanna pulak bunyinya... Ela ela ela eh eh eh under my umberella eh eh eh...larikssss.

Tq !! Tak sabo tgu poskat.

Anash said...

woowww...
dabel 'aa' laa..bukan dabel 'nn'
akak cun sket dari rihanna tau...
rihanna aje yang terlebih cun dari akak...
hahaha..sudah...gi wat kije...

Janggel said...

Ahaksssss retiSssss gitew.