Saturday, November 2, 2013

Dalam hati ada daun kuning-teaser

Assalamualaikum semua rakan alam maya dan rakan alam hakiki dan rakan alam semulajadi.

Rindu kerrrr?....


Nah...hambek gambo nih dulu buat tatapan kalian....



Di mana? Dengan sapa? Berapa lama?

Tunggu wa balik malaysia bila dah sedar diri duit dah abis.

Wasalam.....

17 comments:

Besh Shimatado said...

nice.. either korea or japan...enjoy your trip

Hafiz Yusof said...

ok kak coco..
im waiting u back to Malaysia and ole2 from Japan k...

Have a nice trip....:-)

Hafiz Yusof said...
This comment has been removed by the author.
Jari Manis said...

ahaaaa travelholicawesome ke jepang rupnya patulah sunyi je kat sini. epy oliday akak bawak blik citer menarik tauuu

Ain Rawihah said...

Ni kt Nara kan...mmg lawa la

Jay said...

Jgn lupa bwk blik buag berangan tu.....;)

Janggel / Rain said...

Huntung laaaaaaaaaaa! Pegi jepun x hajak!!!!

Dinas Aldi said...

Heee tak sabaq nak baca kisah jalan2 lagi :D

Dr Singa said...

ada jual selepar jepun tak kat sana..?

mrs.smile said...

kakak repeat paper berbaju kurung kuning bila nak balik?
hehehehe...

Time Traveller said...

seronok nyer kak anash.. asyik travel jer hahahaa :D jelesss nyerrr

Anash said...

Besh Shimatado,
Japan...
thanks for the wish!!


Hafiz Yusof,

udah balik iya!!!
kirimannyer udah diterima, kan?

*pesal plak mcm baru balik dr indon?*

Anash said...

JariManis,
sebahagian aje travelholicawsome yang pergi

nanti kan citer kami

eceh

thanks


Ain Rawihah,

iya betul.
sah Ain pernah tiba sini..kan?

Anash said...

Jay,
tak sempat bawak balik buah berangan...abis makan kat situ jugak.


Rain,

motif tak ajak?
huh!

Anash said...

kak Dinas,

rindu tak dengan saya?

rindu? rinduu????

heheh


DrSinga,

banyak selipa jepun jual di sini
tapi
selipa jepun pi jamban di opis tetap menjadi pujaan hati

Anash said...

mrs smile,
hahahaahah...nih mesti tengok gambo Insta kaki berangan,kan?
syss...akak repeat paper dah balik malaya dah...


Time Travel,

ele..yang dia tuh pun asyiiiikkkkk la travel, tak de pun akak jeles????

*walaupun sebenarnya MEMANG akak jeles*

Time Traveller said...

Hahahaa... gurau sket jer... nanti dah start kerje tak boleh nak travel sakan lagi.. :D

Tapi kalau dapat roti jala tak travel pun tak pe kot hahahhaa :P