Friday, February 8, 2013

Cuti Nak Ke Mana?

helo...helo...
eh..eh..
Assalamualaikum sume
and a very good morning to all my fans (tetiba perasan ada peminat?)
(jeling kipas kat rumah yang dah rosak..)..

today is Friday
I  am on holiday
I like today
coz it is holiday!!!
hahahaha....sengal punya pantun...

(selak kamus dwibahasa jab....)

Coti lama 4 hari sebab hari raya cina
Wa hambek cuti lagiiiii lama...tambah 2 hari
sebab wa nak bawak barangan tersebut ke luar Malaya
Antara barang tersebut adalah :. 



nih....dan...

nih...dan...


nih...(8GB yang baru beli tertinggal kat opis!!!!waaaa...)
dan juga nak guna ini....


ok...
wa beli barang kat Giant je...
(tabur resit Giant kuar dari beg...)



eh..nih wa TAK bawak
nih beli sebab wa nak guna kat rumah...
(silap tepek gambo...sori)


kosong kan? suasana TESCO Nilai pada waktu 8.15pagi
wa nak kosongkan fikiran dari hal-hal opis yang berserabut
dari hal-hal doniawi yang leka
dari hal-hal manusia yang ada aura negatif
dari hal-hal yang ntah apa-apa... 

suasana di pekan Nilai pada waktu pagi....

nak ke mana wa kali nih?
iya
kali nih nak naik kapalterbang...
tapi dekat aje terbangnyer...
kali nih kami terjah ke tempat lain
kami ???

tunggu entry seterusnya
selepas kami pegi dan balik dengan selamatnya
Doakan keselamatan kami
(haish...belum pack baju lagi nih!!!! panik jom?)
(terus buang tag dari beg baru...eh..eh...?) 

17 comments:

Henry Fox said...

wow! gmbr first tu beg baru ke??? wahhhh!!! kata ribuan ringgit harganya!

Dr Singa said...

waaaaa....

wa jelessss....
wa nak ikottt....

lu mau gi Nepal kah..?

masMZ KaKiJaLaN said...

wahhhhhhhhhhhhhh beg baru!

kaler merahhhhhhhhhhhh.....

Janggel / Rain said...

OMAI ribuan ringgit!!!
Pegi tak hajak!!!!
BENCI!

Kbai.

dzuchan said...

amboii..seronoknyaaaa
adakah saya seorang yang terkandas di key Ell coti panjang nih??

btw, selamat pergi & kembali
enjoiii

Biqque said...

hamboihhhh osprey tuuuuu! tak sabar nak tgk gambar dan pengisian cite yg menariks! hahaha!

Dinas Aldi said...

Bai bai Anash! Jangan lupa stori mori nanti ah :D

SheLa^^ZuL said...

Adik cuti seminggu tp x g mana2 pown..
.appy oliday akk...
P/s:tunggu akk blk bwk sobinier..hehe..



Don't Afraid to Try said...

ala kak anash...

br nak ajak makan rojak...xpe, kite postponed...

Vam Lautner said...

ok...saya jeles...
saya pun nak holiday jugak laaa...

akak p mana (saja buat bler)...

Anash said...

Henry Fox,
ribuan rupiah mungkin...bukan ribuan ringgit msia..sekian harap maklum...(lap tali beg)


DrSinga,
Nepal?
makan epal wa reti.
hehe
jom..next trip nak?
haha

Anash said...

MasMZ,
iya beg baru itu berwarna merah...
yipieee...tak sabar


Janggel,
sapa kata pegi tak ajak?
meh sini akak sepak..nak?
(cukup brutal tak akak? hahah..)

Anash said...

dzuchan,
ada ramai kot warga kota yang terkandas di KL sempena cuti raya cina?
jangan le sedih..sok sok pegi cuti eh?

tq

Biqque,
tu yg paling ringan nak bawak ...
(faktor isi kandungan kalsium dalam tulang kena ambil kira..)
ok..tguuu

Anash said...

K Dinas,
ok ..tengah mengigil nak draft entry
hahaha...overst


Adik,
Apa? tak ke mana2?
cian plak...
apa? nak sobener?
(buat-buat tak faham...)

Anash said...

Dont afraid to try,
kan..rojak di Uniten harap menanti kami berdua dengan sabar...
yes..postponed tau! janji!!
heheh


Vam Lautner,
blur kunun...pigi daaa!!!
happy holiday to you too...

Fatt said...

WOWWWW OSPREY!!!!!

saya mogok dgn akak sebab beli beg yg sy berangan (motipnya!!!)

hehehehe :)

Anash said...

fatt,
motifffff????
hahaha..
tu yg paling ringan...
(faktor tulang kalsium akak yg average...huhu)