Monday, October 21, 2013

I-City Shah Alam


7 Oktober 2013-ada seminar di salah satu hotel di Shah Alam.
Wa? Tak ikuti seminar
tapi ikuti makan malam.
dan selepas makan malam, kami ke tempat ada lampu kaler kaler
Wa merasa lah naik bas yang ditaja ini...
ke????



terasa cam rombongan mak kiah pulak






I-CITY Shah Alam!!!!
kali pertama wa pergi walaupun dah lebih 4 tahun wa kije di kawasan Shah Alam ini

layan gambo lampu jom?




adeh-letih kaki

tak masuk red carpet di kala ini
Jam 10 atau 11 malam, wa dah lupa..harga tiket diturunkan dari RM80 ke RM35 (kot?)
wa tinjau dari jauh Mr Bean yang berdiri di tangga tuh



ayu kan? pi I-City pakai baju kurung?
tak pe
wa sayang dengan duit RM35 itu
maka
wa cuma bergamba di sini

jadi laaaaaaaaaa



permandangan dari luar pagar



ok dah
wa rasa panas sebenarnya dok bawah lampu lampu neon kaler kaler



permandangan dari tingkap hotel yang tak lap-magrib time

pun sama-tingkap hotel yang wa rasa nak tolong lapkan aje

wa suka gambo nih. tatau nape. tapi wa suka
gambar nih
cantik tak?

heheeee...

Terima kasih kat kawan wa yang sudi bagi wa tumpang lepak hotel dan
esoknya wa masuk opis seperti sediakala
(dengan mengantuk nyerrrrrrrrrrrrr yang amat)

ps: tenet masih tak bayar lagi nih-tu yang tak best je buat entry
Ps lagi : watermark baru belum boleh digunakan. Tunggu kemunculan nyer...*ewah!*



  

32 comments:

Henry Fox said...

mana watermark yang barunya??? penat org tu buatkan~

Anash said...

tenet tak bayar lagi laaaa

tunggu aaa grand entry

huhu

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam blogwalking...

Anash said...

Muhammad Khairuddin Lim,

salam blogwalking kembali

dzuchan said...

ingatkan ada roadshow kat I-city >_<
sama la saya pun, doh dah dekat ngan shah alam, tak pernah pun nak p I-city ni

Dinas Aldi said...

Akak dah pi I-City, rasa macam kat wonderland lampu ja. Tapi yg paling best ialah bila balik Penang, kehkeh. Hapa daa akak nih.

Gambaq lampu2 kat I-City tu cun semuanya tapi akak paling suka gambaq last tu jugak, cantik!

mrs.smile said...

MS pun tak pernah jejak I-City taktau sebab ape hehe

Anash said...

dzuchan,
roadshow buat kat satu tempat yang eklusif.
Tunggu entry nya dalam bulan 12 tahun nih.
pi la terjah sat I-City tu

Anash said...

K Dinas,
balik penang memang la best ..balik rumah sendiri kan?
hehe

nih mesti pi dgn rombongan sekolah?

awan larat tajuk gambo terakhir...

Anash said...

mrs smile,
tak de apa sangat nak tengok kecuali lampu lip lap dan red carpet dan apa ke nama mcm funfair gitu plus icewalk?

sume nak guna duit

pokai

Jari Manis said...

wah..lampu warna warni tu..ada watermark baru katanya..suspend je tau..last pic tu meme cantik

Biqque said...

mahai kan masuk i-city tu? terus rasa mcm malas nk bwk anak sedara masuk hahaha

Anash said...

JM,
watremark tu nanti nanti dulu
biar suspen jadi tak suspen akhirnya
haha

Anash said...

Biqque,
lupa nak tengok bape rate / kereta masuk utk park
tak sila RM10 per entry car.

yang lelain tiket rege lain.

macam mahal jugak la tpt nih.(komen dari org yang tight budget).

tatau la org lain kata apa.

Dr Singa said...

cantik!!!
tanpa tripod kah?
ganteng sungguh lengan mu!!

Time Traveller said...

waa.. gambar last tu mmg menarik tertarik sungguh pandai akak snap pictue tu.. :D

RM 80.00 di turun kan ke RM 35.00 .. saya pun syg hahahaa.. simpan untuk makan 2hari hahahaa.. :P

Emy Tak Kecik said...

cantik pic awan tu kak :)

Anash said...

DrSinga,
tanpa tripod tapi
auto

(pekup telinga)

adoi-kena piat jugak

Anash said...

TTB,
kan? lawa kan kan kannnnnnn!!!!!
hahaha
RM35 tu bukan 2 hari kos makan
seminggu pun bule...


*lari pi kedai roti*(aje)

Anash said...

Emy Tak Kecik,

kena tacap baru cantik
kalau tak
errr
cantik jugak sebenarnyer

heheh
tqtq

Time Traveller said...

kalau makan roti jejala mmg la sampai 2 minggu hahahhaa :p

Janggel / Rain said...

HOMAIGOD!
Mana watermark barunya?
Ni dah edit gambo pakai software baru ke blom?????

Janggel / Rain said...

HOMAIGOD!
Mana watermark barunya?
Ni dah edit gambo pakai software baru ke blom?????

Anash said...

TTB,
manade akak sebut roti jala

akak kata roti je...........

huhu

Anash said...

Janggel,
nih dah lama draft

sebelum watermark baru masuk

saboooooo


huhuuhuhuhuhuu

*akak kan selalunya selow*


sudipVSsenduk said...

harga asal red carpet RM80? Peerrrgghhhh!

Anash said...

sudipVSsenduk,

agaknyer la sbb itu yang disebut malam tuh
eh
silap ker?

syafiq sholihin said...

setelah sekian lama membaca blog akak, baru hari nie saya tow kita keja sebumbung -- JKR!

-piko-

Anash said...

syafiq sholihin,
err
err
akak tak kije kat JKR
bas JKR tu..akak tumpang je

heheh

ps ps -adik JKR cawangan mana?

Hafiz Yusof said...

wahhh...cantik...suka2 pic akhir tu...
mmg profesional la kak coco ni..
kalau buat header pun cun gak...
kannn....

Anash said...

piz,
header?
kaming soon yang baru
watermark pun ada yang baru jugak
stay tune

heheeh

syafiq sholihin said...

oooo ya ka?
*pipi merah kaver malu

JKR Balik Pulau, Penang..
nak mai makan durian, habaq laa nah! :)