Friday, October 11, 2013

Entry Pendek

Testing
testing
alo
alo

bole pulak

cer tepek gamba

bunga di siang hari

nih bunga waktu malam

apa la kak anash nih? lambat nyer nak updet
ok
sah
blog wa ok
cuma
wa yang tak ok

kot?


err

*bil tenet belum bayar-padan le tak updet blog*

tu je

nantikan entry yang wa janjikan


huhu

*cari belen duit syiling nak pi bayar bil internet*

24 comments:

Time Traveller said...

Oh ye ker.. bil tenet tak bayar lagi.. tak apa sebagai pembaca tegar.. sy sentiasa sabar menanti kehadiran entry trbaru kak anash :D

Anash said...

TTB,
hahahaahahahah
akak terharuuuu
hehehe
ada jugak pembaca tegar yg sudi tunggu



(nasib baik tak sebut roti ....)

Dr Singa said...

kalau dekat saya boleh bagi tumpang line fon saya..
saya ni baik hati..


Jari Manis said...

pendek betul..tak sampai 1 minit dah boleh komen heee

Dinas Aldi said...

Perlukan bantuan? *goncang beg duit sendiri bunyi duit syiling* :D

yayanrahman said...

hahaha..kite pun bru byr bil utk 2 bulan, leh plak lupa nk byr last month..takpe kak, kitorg tunggu akak g byr bil..take ur time..

Anash said...

DrSinga,
tak bagi line pun
kita tau
awak memang baik hati
heheh

Anash said...

Jari Manis,
senang kan?
takyah nak pikir komen apa
seminit je baca
haha

Anash said...

K Dinas,

lagi..er

doploh sen je nak cukupkan seratus hengget lima ploh sen.

leh pinjam?
nanti pulangkan balik
hehe

Anash said...

yayanrahman,

bagus bagus
tunggu ek
once akak dapat line tenet balik
akak updet laju

sama jugak ker tak bayo bil tenet?
hehe

Henry Fox said...

akakkkk!!! mana watermark yg baru? kata dh janji nk buat grand launching! hahaha ;p

Anash said...

Henry Fox,

belum laaaaaaaaaaaaa...
adeh

nih cuba tukar header pun berzaman nak adjust


arghhhhh

*tulung nanti ahad nih!!!*

Janggel / Rain said...

Wow header baru!!!! Tunggu watermark baru pulak!!! Hahaha

Chawanna Na said...

OMGGGGGGGGGGGGG..kiah propa sangat!! tukar langsir nampakkkkkkkkkkkkkkkkkkk..siap ada watermark uolsss... motif letak gambar aqilah tanpa berserta bayaran royalti kepada beliau??

Anash said...

Janggel / Rain,

haipppppp!!!!

sila tolong akak weh

Anash said...

ChawanNa,

heheheh
kiah propo salah beli kain langsir
tak cukup meter

hahaha

ok ok akan beli cekelat kat aqilla

Hafiz Yusof said...

tak pa kak...
saya menanti blog akak yg fofular tu dengan tenang dan relax....

Orga said...

samalah kita kak, esok baru nak pi bayaq bil tenet, hehe...

mrs.smile said...

wah wah sempena nak raya haji...rumah kak anash pun bertukar wajah :)

memang entry pendek...tapi MS tetap menunggu entry akak tau

aqilah ada dimana-mana! sukaaaaaaa

Time Traveller said...

memang tak nak sebut pun.. takut akak merajuk lagi hahahaa..

nampak gaya geng travelholicawesome semua dah tukar header.. ade pape ker.. :D

By the way.. selamat hari raya aidil adha untuk akak anash :D

Anash said...

Piz,

thank you for understanding !!!!
yeayyy

Anash said...

Orga,
er
pinjam sket duit
tak cukup nak topup bayar tenet


eeeeee....(tak malu mintak duit!)

Anash said...

mrs smile
saja tukar langsir kapet dalam blog

tapi tu sementara je
nantikan kaler lain yang baru di dalam blog nih

tunggu eh?

Aqila memang comellll!!!!

Anash said...

TTB,
akak merajuk?
tak de ke makna nyer!!

Selamat Hari Raya Aidil Adha jua buat adik TT di sana

tak de apa2 pun kami saja saja tukar header je...
heheh