Friday, July 8, 2011

Beza, Kan?

Nih citer Langkawi lagi...(sabar ek...nanti tukar citer lain...)
Wa akui wa tak pandai ambek gambar angle cantik-cantik..
(merendah diri untuk dipuji nampak???)
sebab kamera wa tak de nombor macam nih D3000 or D 5000 or D suke ko nak letak banyak mana 0000 tuh...
tapi wa suke nengok hasil 'tembakan' D3000 / D5000 / D 7000 (ade ker?)



Nih hasil tembakan wa..... biasa biasa je,kan?



nih hasil D3000....urat ikan bilis nampak tuh beb...






..kan? nengok jentera tuh pun wa dah seram...lum pegang timbang berat lagi....




..berbanding wa nyer jentera...


kan?


tak nampak ?


nampak pakcik dreber bas pegang microfon je...


wa dok belakang pakcik tuh....pegang kamera comel wa....


hehehe


Bandingkan gambo kucing wa tembak....dengan



yang nih....


pehhh...wa jatuh chenta merangkap suke dengan gambar kucing warna koning nih....


sharp gilerrrrrrrrrrrr............


nampak terang mata dia yang chantek sesangat....

...kan?kan?...

motif masuk dalam entry?

nak share gambar wat rujukan masa hadapan...

bakar semangat sok leh belajar guna DSLR in advance...(tapi ko jenis 'slow' bab gadget nih..leh ker??)


sedangkan dapat blackbery pun dah kecoh satu donia ko jaja kata ko stress tak suke BB...

tak reti mana nak tekan 'keypad lock'

tak reti mana nak beli 'casing HP'

tak pandai nak 'bluetooth'

tak pandai nak baca FB

tak reti nak jawab call masuk (nih tahap bangang ko yang melampau ...)


nihkan plak dapat D3000???

pigi daaaaaa.....

















2 comments:

gadisBunga said...

kamera kecik lebih best untuk pengambil gambo spontan mcm GB. siyes!

Anash said...

betul-betul..
tidak dinafikan...