Friday, December 19, 2014

Short Entry - Wa masih OK

Assalamualaikummm
adeh hai
ada 24 jam diberi
tapi wa gagal menguruskannya
blog nih dah seminggu bersawang
dan
berderet entry nak digembar gemburkan

 contoh entry tertunggak
kisah buat amal kebajikan dengan Valen si-hensem girapah jantan
*terpikat kat bulu mata yang lentik*
di mana?
Zoo Negara
 kisah kami-kami (6x) yang pi makan untuk 'farewell' seorang lagi staff yang akan meninggalkan kami ini

hoitt budak gemuk!!! awat cubby sangat tu???
 kisah terbaru..pi Bangkok

"aku pandangggggg je budak coconutz nih..ntah bila nak gigih abiskan kisah Jogjakarta"
 entry tertunggak yang berpeluh wa nak ingat balik fakta cuti
kena rujuk blog lenlain
hahaah
Jogja..akan disambung sampai tahun depan
pehh...
dok tenet dalam hp...lagha betul lah!
iya...wa macam...tak reti uruskan masa
hahahaahha
beban kerja? macam biasa
beban berat badan? pun macam biasa
baboon ?
err..tu sepupu monyet




ok...stay tune...
kesimpulan nya : wa masih OK...

tu je
wasalam

16 comments:

shah_rule said...

akak baru seminggu...saya yang berbulan-bulan pending ni cam mane?? hahaha

ekh first!

Ren said...

Huntungla memasing keluar entry baru harini! HaHaHa!!! ok gigih!

zarulfarhana said...

tgk zirafah ni tringat kwangsoo running man

zila@akulovetravel said...

Saya tengok akak depan2..tak gemukpun..rasanya kita sama tinggi pastu akak kurus jer..hahah. Time kat Chacucak market tu saya tengok akak sepintas jer terus kenai dan tegur. Saya rasa saya ada tercakap dengan Maz travel partner akak tu..tp saya time tu xperasan sangat dia..haha. Saya cakap cepat2 pi ambik sample free..hahaha.

Iza Hyun J @ paE said...

Wahhh.. nk kene kluar entry gak le camni.. hiks,,

Bibie Karim said...

Sila letak henfon ke tepi & start update. Terutama kisah Jogja. Sekian.

Dinas Aldi said...

Opocot, terkejut tengok jirapah tu, kihkih.

Alhamdulillah masih ok. Bila free, sila sambung entri.

gadisBunga™ said...

#ketukketukmeja....

CiKPuaNLawA said...

haisshhhh... baru nak paste link... tak update lagii..!!! .. hehehehe...

EijA:) said...

sambung entri please:P
xsaba menunggu kesinambungan kisah2 sis coco nutz

Time Traveller said...

Huhuhu.. itulah kisah nya.. makcik tu tgh menari boleh lagi berkata2 bila nak abiskan entry hahaha :D

Anash said...

shah_rule,
sila buang sifat malas dan ayuh ..kita berkebun!!
ehhh...ahhaha...

iya anda first!

Ren,
macam musim plak kan?
senyap..sume senyap
gigih..sume update

Anash said...

zarulfarhana,
ramai kata gitu.
padahal akak tak pernah tgk running man..hehe

zila@akulovetravel,
sume tu berjalan dengan pantas..tapi cekap ok mata zila!!
akak jugak yang termangu-mangu tercengang..hahah

Anash said...

pae,
hahah..teruskan usaha murni anda.
tinggalkan je derang yang x updet tu...(termasuk la akak..haha)

bibie karim,
jogja...mmg kena rujuk blog lenlain untuk info..
ok! kije keras nih!! hahah

Anash said...

Dinas Aldi,
hehehe...terkejut jab akak..
sebab tinggi sangat kepala girapah tu
ok akan gigih abiskan entry


gadisBunga,
*terusbawaklarimejaitu*

Anash said...

CiKPuaNLawa,
haii..org di sana pun..dah abis kerr entry nyer?
hahaah

EijA,
sabar..sabar...tq sebab sudi tunggu . tahap 'malas' yg ntah hape hape...hehe

Time Traveller,
kan..jeling dia macam tengok ...kejab kecik..kejab besar je org yg dijelingkan itu