Friday, May 27, 2011

PowerPuffGirl

Tadi wa kena join seminar "camneh nak tulis bisness dan tunjuk expresi muka konfiden depan khalayak ramai sambil tekan-tekan butang kat komputer diselang seli nengok skrin warna putih".
Wa kan pemalu...gagah ke wat sume tuh?
adehhh... camneh nih?
Kena wat ...ala, yang tulis-tulis kat kertas tuh...apekenama...
haaa...'report writing '


tulunggg...wa blurrr....




bila blurr..wa selalu rasa lapar...

nape plak wa nampak udang ini??




...arrghh...(balik pada realiti sebenar)







...kete wa pun lama tak berbasuh....

nih citer ape?

sah

wa dah tak tahu nak wat tajuk apa untuk presentation ini...


blurr lagi

tolong???


eh



tolongggg!!!!




masa berlalu....

dan wa masih tak de idea bernas...


"Write a simple proposal on a real project. Must be something new within your job scope"



Tajuk memang simple...tapi ko Executive Director...kena bagi tajuk ada 'wow...!! power' ...biar sume terbeliak nengok presentation slide ko yang kekonon canggih bebeno...



ish..

.

.

salah taip tadi...


Wa BUKAN Executive Director...wa...macai je..

syntax error tuh...






yang buat wa rasa tak syok...

hari presentation itu adalah betul2 time wa patut tengah berlari-lari anak kat LCCT...

dan berdangdut di luar negara Malaya....








Wa inginkan percutian ini sebab dah 18 bulan wa tak pegang tiket kapalterobang....

karang wa beli kapalterobang sendiri....baru padan muka wa sebab wa bukan kaya pun...

hehe...



yea..betul sangat la tuh...
(sambil dok pikir ...dan pikir...camneh nak abiskan keje belambak dan report nih pulak yang sudi datang...)


aduiiii....poningggg..poninggg....

2 comments:

Uncle Lee said...

Hi Anash, love your lively humour. Was smiling reading your this posting.
Ada tension perut hungry......ha ha.
Anyway, hope you can unblurr yourself and come out with something spectacular.
Have fun.
Lee.
ps, glad your comment box is okay.
Mine has disappeared.
Blog saya kena mandi ayer bunga.

Anash said...

Lee,
Thanks for dropping by and I'm glad make you smile all the ways...
heheh
yea..I did post in your comment box but seem it disappeared...
pegila mandi air bunga
hehe