Wednesday, May 18, 2011

Abe Thor di Hari Wesak

Hujung minggu dah balik kampung
Maka, cuti wesak, tanpa rasa bersalah..
wa berjimba lara di Alamanda seharian...
Tapi lalu depan kedai je laaa..(sambil kepit purse yang penuh dengan resit tol dan resit duit minyak)
Masuk kedai pun, sebab temankan kawan yang sakan shopping..tolong angkatkan beg masuk kete je...
hehe
supir of the day...


ramai gak warga Putrajaya datang meramaikan suasana tempat makan di sini..




bila tempat makan, musti ada makanan...



ish...itu tiket apa?





snek ringan sebelum terjah ke GSC



(supaya tidak terbabit dalam kancah membeli popkon nanti...)





Nih cekelat datang dari Bahrain



Salah sorang kawan wa balik Malaya...tak mo keje sana dah...dia kata nak keje kat Landen (London) plak...



sukati ko la wehh....janji wa leh gi Landen gak nanti..






Ekceli, wa dah lama mendambakan nak tengok wayang...



kali terakhir adalah...



....



.............



errrr...



....



...



ishh



lama sungguh tuh...



...



...tak hengat dah.....









dan pabila disuruh bayar RM17/person...

aik? dah mahal?

ooooo....

3D nyer tambang...

padan laaa.....






dan wa dan kawan-kawan wa pun nengok le citer THOR itu...

V-Shape? Crist Hamworth...ko amat VShape tau....

pesal wa baru perasan ...oh abe Thor...

mmm..I like..and bet everybody also like...

hahahah...

gatalnyer ko...







..dan tetiba wa rasa nak that V-shape juga...

dan gugel UTube untuk dapatkan semangat V-Shape itu..

hahahaahaaaa.....












2 comments:

Uncle Lee said...

Hi Anash, can see you having a great time...I guess people taking advantage of the holiday, have fun.
Gosh, I didn't even know it was wesak day!
The food looks good.
And I am a Buddhist too, ha ha.
No future like this.
Have a nice day.
Lee.

Anash said...

Lee,
yes..having great time with great people aka friends, make a great chats..during a great day of holiday...feels really great ...
you too have a great day there...