Saturday, May 14, 2011

Anak Pokok Celah Batu

Pesal ntah
semalam blog ada masalah
Panik jab


Letih susun ayat, susun gambo...tetiba ilang esoknyer.
ala...tuh baru blog...
kalau nyawa?
ko ade letih susun saham akhirat tak?
..tetiba meninggal esoknyer....
sendiri ingat la...





aritu wa sedih, tapi sebab ramai kawan dok support dari belakang...

wa rasa lega

dan

wa melihat sedih itu dari perspektif lain...(ayat skema ...cilok dari forum perdana TV1)

tak sume citer sedih ending pun sedih...

haiya...get a life please...and move on






contoh mudah

ini batu kat rumah...

tak de apa-apa menarik pun....

berlumut je...




..cuba nengok dari perspektif lain...

...sudut baring 179 darjah condong ke timur laut...

(memang masa nih wa baring channnteekk je atas batu sebab nak shoot gambo anak pokok nih)

...kan..ada 'life' ie anak pokok...
pada mulanya kalau nengok dari asal gambo, mana nampak anak pokok comel tu?






..dan tetiba wa rasa macam jadi professional photographer plak bila belek hasil tembakan wa...

kan?

kan?

kannn aje la weehhh...

hahahahaaa...







"sekalian makhluk di langit dan bumi sentiasa berhajat dan memohon kepadaNya. Tiap-tiap mana Dia di dalam urusan (mencipta & mentadbir makhluk-makhlukNya)"-Al Rahman Ayat 28




















2 comments:

Uncle Lee said...

Hi Anash, I love your cats. You have 2?
And your stone collection is really beautiful.
Good, creative idea too....
Like nature in the home.
Have a beautiful day.
Lee.

Anash said...

Lee,
That's not my cat.
My housemate's.
stone collection is just part of my final touch-up for my garden.
Malas nak tanam rumput banyak-banyak..haha
you too have a great days