Monday, August 24, 2015

PhotoChallenge Winner Prize Raya 2015


ya ampun...lupa diri ini sebenarnya ada BLOG UNTUK DITERNAK!!!!!
Maaf..lama sangat tak hapdet BLOG-SENDU ini.
Disebabkan kekangan masa dan memang ko sendiri FAIL dalam Time Management, maka, berkurun la jugak nak updet dunia alam maya ini
Maafkan daku
*eceh*
mari sini nak citer apa yang mereka-mereka dah menang sengeh2 bawak balik hadiah:-


1ST : ONE RETURN FLIGHT TICKET TO BANGKOK, THAILAND

ISABELLE

(http://thesnowwybear.blogspot.com.au/2015/07/travelholicawesome-photo-challenge.html)

*untungla leh pi oversea lagik!!*


2ND : ONE NIGHT STAY AT CONTAINER GARDENSTAY @ BANGKOK VILLAGE, JOHOR BAHRU

(FOR 2 PERSON)

NONA QIYAH

(http://nonasani.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015-nona.html)

*something different to experience*

3RD : ONE FULL DAY PASS AT DISTRICT 21 APOCALYPSE THEMED ACTION ADVENTURE PARK @ 101 CITY MALL, SELANGOR

(FOR 2 PERSON)

WANDERLUSTDJ

(http://wanderlustdj.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015.html?m=0)

*dan juga beliau dapat 'WonderCheese' sebalang dari Ely the Lalalalalalalaland Blog.*
*dik..dah dapat ke belum kiriman via post tu dik? karang abis pulak 'WonderCheese' tu kat pejabat pos sebab tak tuntut?*


SAGUHATI : ONE UNIQLO WINDBREAKER FOR MEN

HAFIZ YUSOF

(http://pisangsetandan.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015-hafiz.html)

*dan juga sehelai microtowel dari John , penulis bloglalaberangan..eh..blog kakiberangan*


KHAS JURI : ONE H&M SWEATER FOR WOMEN

JEA MOHAMAD

(http://www.jea-mohamad.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015-jea.html)
*dan juga sehelai microtowel dari John juga, harap dah dapat postage tu sekali *



CONGRATULATION AGAIN! DO ENJOY YOUR PRIZE AND BLOG ABOUT IT, YA? WE WOULD LOVE TO KNOW WHAT YOU FEEL, BEING AT THE PLACE OR WEAR WHAT YOU GET :)

Dan terima kasih pihak penganjur yang julung2 sekali berhempas pulas pikir nak sponsor apa dan bagaimana untuk melunaskan janji manis untuk memberi hadiah penghargaan ini. Korang yang masuk memang kreatif dan yang penting.....sangat-sangat SEMPOI!!!!

Disebabkan wa ditugaskan untuk mengumpul kesemua markah yang diberi oleh para juri-juri di kalangan kami ('Ditugaskan'? iye le tu..padahal..kuasa veto!!! hahahahah), maka nih adalah nilai diberi secara % selepas KESEMUA MARKAH DARI SEMUA 11 ORANG JURI DI AMBIL :

Isabelle  : 22.24102911%
Nona Qiyah : 21.1577522%
WanderLustDJ : 21.1238998%
Hafiz Yusof : 19.05860318%
Jea Mohamad : 16.41841571%

*sampai 8 titik pepuluhan wa kira*...
nampak tak..nampak tak saingan senget no 2 dan 3 tu...

Berakhir sudah kisah TA potocelen raya 2015.
Tahun depan ada lagi?
tengok laaa kalau ada idea yang boleh kami ketengahkan.

heheeheh

next entry...
banyaknyer entry tertunggak!!!!





6 comments:

DJ said...

Wondercheese dh dpt kak!blik umah mlm td tgk dh smpi...bwk pi opis arini kunyah xhenti dpn pc...adoi dh tinggal sikit...sedapppp!

Thanks semua atas hadiah yg diberikan! ;-)

Jea Mohamad said...

Thanks Kak Anas and friends!! Hadiah dah dapat :)

DzuHata said...

alamakkkkkk camno den bleh melopeh nih sob sob sob *tenyeh mata masuk habuk*

Anash said...

DJ,
hahaha..bagus bagus dah selamat makan wondercheese tu..
pihak penaja risau klu x dapat ...
DJ ...kita adalah jiran sebelah taman tau!!

Anash said...

Jea,
great. Most welcome dik...
Jangan jemu dengan kami lagi..
heheh..
keep on holidaying!

Anash said...

Dzuhata,
lahai..kami dah lamo warwarkan potocelen rayo 2015
mano poi? tak sompek baco ko?
tahun dopan masuk tau
heheh
(itupun kalau ado laie potocelen nyer)