Friday, April 3, 2015

Blackout - Travelholicawsome

Assalamualaikum wahai hari Jumaat segala penghulu hari
Tora kami datang lagi

err...

tu je
eh jangan lupa pi terjah blog Janggeltrekker sebab dia berusaha sungguh nak naik pentas menang award Travel Blogger tersohor tahun 2015. (dateline undi adalah 4 April 2015..eh? esok?)

*larik sambil pegang rail tangga.....*

PS: ada beberapa 'travel blogger' yang wa kenal dipilihsenaraikan dalam MediaSosialMalaysiaWeek2015..tahniah diucapkan...
tak kira sapa bakal raih award tu ...yang pasti dan harapan wa adalah...
yang menang tu biarlah dikalangan blogger yang wa kenal...hahahaahah......

*keji tul perangai ko,kan?*




3 comments:

masMZ KaKiJaLaN said...

Helo.... Salam Ziarah
Dah lawat blog saya???
Ekekekeke...
LArikkkkkkkk

Lily Riani said...

Salam Kembara, kunjungi blog saya untuk mengetahui cerita dan pengalaman saya melawati ke lebih 40 negara.

Dari saya musafir hina; bagai setitik air dilautan samudera yang luas.

:P

Dewi Aja said...

Hello Travelers!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Anda bisa dengan bebas share music, foto-foto atau video travel dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
Silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.