Tuesday, January 25, 2011

Pemenangnya Adalah . . .

nih muka depan t-shirt ...


dan nih muka belakang t-shirt (err..ada muka depan / belakang..?)
dan pemenangnya adalah...si lintah....
tengok aa betapa kenyangnyer lintah bukit freser hirup darah wa.........

..gambar lintah tak de...siput nih jadi mangsa...


nih antara gambar yang wa anta masuk kontest..
Tajuk: Wa ta de kat rumah , wa dah kuar gi Ikea..



Tajuk : Lihatla , hijau tak wa?




Tajuk : pe sal wa menangis nih?


masa nih kot si lintah itu 'menyerang' wa..
ntah la...
janji wa tak nampak lintah tu hirup darah wa..kalau wa nampak..wajib wa meraung kegelian ...
satu bukit freser gegar...
kompom...

pas anta gambar...wa belajar mengeja...
T.I.O.M.A.N.....Tiong...
ooo..bangunan tiong...
wah...so klever..

tunggu pakwe yang tak kesampaian...or
tunggu bonus yang tak nampak...(ade ke utk ko?)


..dan acara terakhir..
nih landmark ...kata orang ..tak hambek gambar di sini
konsider tak jejak kaki di bukit preser...
ooo.. gitu pulak

pepepun..
wa amat enjoy dengan masa wa di sini
ilang jab stress di hati, jantung, usus besar dan hempedu
ish..stress dok bersarang kat organ dalaman ko ker?
bahaya tuh...
next aktiviti?
tungguuuuu.....
PS: Agak-agak wa leh jadi pemenang tak? kalau tak menang pun, sekurang-kurangnyer wa dah dapat service bekam free dari si lintah itu...
menabur bakti (..darah) pada mother nature...
sucinyer statement ko..
heheh
(ntah-ntah lintah tu dah mati..darah ko banyak toksid...sebab stress dapat darah ko...wakakakaa....)
but again bila kenangkan lintah tuh dah melekat kat badan....
eeeiiiiiiiiiiiuuuuuuuuu.......

2 comments:

Janggel said...

Terbaik!!!! Kaghaum!

Anash said...

thank youuu..thank yououuuuu...
terharuuuuuu...