Saturday, January 29, 2011

Bukit Broga - Siri Akhir

Puncak ke dua bukit tuh ada "Sunway Lagoon-free entrance"...
hehe....
lawak plak nengok bebudak nih enjoying the free ride...
ada siap ajak lagi..."Achik..jom la join kami nih..best..."
"Korang nak tengok kepala lutut achik berpusing ke??"
wa jerit kat deme...


Achik?..dah pangkat makcik2 dah ko tuh dengan bebudak baya nih..
hahahaaaa...tua dah ko...
tapi jiwa bebudak...layannnnn...



.."aduii..panas bontot ..panas bontot..."
jerit salah sorang dari mereka..
apa tak eh...
bergesel atas rumput lalang...nasib tak kuar api kat punggung tuh...
hehehe....


..wa dok tepi batu..er..
kena dok jejauh sket dari batu nih...aritu cuti Thaipusam, ada sorang student Uitm kena hempap batu kat sini...
tapi tatau la, kat mana tempat sebenar batu tuh bergolek atas dia...


..ada orang pegang banner...
Nih En Mohd Noor..nak pecahkan record Malaysia naik KL Tower 2011...
wa tak kenal sapa dia pada mulanya...dengan penuh kesengalan..wa boleh tanya DEPAN dia kat kawan wa ....
"eh ..dia nih sapa ??"
hahahahaaaaaa....nampak sangat ko nih tak baca sokkabar...
musti dia kecik ati dengan soklan wa tadi...maaf ..tak terniat pun En Mohd Noor...

ooo.. Tiger Wood ko kenal...

..sebahagian manusia atas batu...

..dan atas batu....


..bayang-bayang tangan wa dan kawan ..kat atas batu (motif tak duduk atas batu???)


..see.. punya la kotor seluar , baju, kasut, beg....
orang kuar toreh getah pun tak macam nih debu...

..tidak rasa besalah untuk menikmati tambahan kalori sebab dah abis kalori digunakan di bukit tadi


..dan ..pas makan, nikmat dunia disambung dengan....................zzzzzzzzzzzzzzzzzzz........


...dan tetiba wa menjadi penembak gambo / pemukul gambo yang berkaliber...
hehehehe.....

next bukit mana plak...
fuhhh...macam fit sangat ko tuh...





2 comments:

masMZ said...

he'eh... ari kejadian tu kawan kita pun pg... sama hari dengan u ol lar tu...

Anash said...

eh iye ker?
ramai tul masa tuh...