Monday, January 25, 2010

Poliklinik vs Bank: Sapa Menang? dua-dua menang

Dah dua hari Ahad berturut2 demam...mana tahan..hari Ahad patut lepak segar santai sengeh2 kat rumah tapi....kena layan demam, nak sengeh camneh???.....dua kali lah gi sengeh2 kat doktor nak dapatkan ubat...dan juga coti sakit (tapi coti sakit dapat sehari je..itupun kul 11am hari Sabtu waktu keje...lagi 2 jam dah boleh balik rumah...)

...di kala poketku gerhana pagi, petang dan malam (??) .....

tuh haa...macamana tak gerhananya...

tapi gerhana tak lama...hujan pun turun.....dan disebalik itu ada rahmatnya....masa untuk berdoa.....murahkan rezeki ku ini....



.....tuh dia...ada siap koma lagi balance duit dalam bank....haiya...wa sudah kaya looooo.....hahahaha.....(Syukur Alhamdullilah...vitamin B ada rupanya...)


....tapi wa punya kesihatan masih belum kaya lagi
kena telan itu vitamin C+ lagi
kong...konggg...kooonngg....
adohaiiii...batuk tak kebah..demam still ada...
tak leh nak enjoy dulu aaa......itu luit, kasi diam2 dlm bank eh...
selagi itu hearing tak habis, selagi tuh tak leh nak enjoy....wwwaaaaaaaaaaaaaaaaa.........





3 comments:

chegu sam said...

ada bonus ke? hehe...nak 'pow' afzanla cam nih...

Anash said...

buleh sesangat tuh..amat sesuai untuk meng'pow' afzan..teruskan niat murni anda..hehehe (batu api kah ku ini???)

SheLa^^ZuL said...

smoga akk cepat sihat...
akk pun sama mcm adik ipar akak...demam..